• 瀏覽: 17,402
  • 回覆: 344
+7
引用:
原帖由 攞BNO舢舨充炮艇 於 2019-5-19 10:26 AM 發表
睇嚟終共中央同特區馬屁精:林鄭丶張建宗丶李家超丶邱騰華,即將瘀到仆皆

特區政府企硬強推《逃犯條例》修訂,令任何在港人士都受「送中」威脅。美國國務院日前率先開腔反對,當地國會亦將出招抗議。美國國會和行政當局中國委員會(CECC)主席麥高文(Jim McGovern)表示,修例 ...
放心,呢家肯定過到,本呢我都諗緊林鄭可能會有問題,但既然美參眾議員都要求通過法案,我地無理由唔俾佢過架。

共產黨沒有怕,搞爛香港在所不辭。

老美派人擲封恐嚇信,有咩用
不如侵侵來香港作最後通牒重好了

引用:
原帖由 cwbguy 於 2019-5-19 02:24 PM 發表

泛民式幽默
佔中時,在駐港解放軍總部門口瞓帳幕都唔驚
但行過西九龍,卻怕解放軍由高鐵跑出來捉人
佢地驚到要釘大脾

引用:
原帖由 攞BNO舢舨充炮艇 於 2019-5-19 10:26 AM 發表
睇嚟終共中央同特區馬屁精:林鄭丶張建宗丶李家超丶邱騰華,即將瘀到仆皆

特區政府企硬強推《逃犯條例》修訂,令任何在港人士都受「送中」威脅。美國國務院日前率先開腔反對,當地國會亦將出招抗議。美國國會和行政當局中國委員會(CECC)主席麥高文(Jim McGovern)表示,修例 ...
傻普有冇親自承諾,稍後會行政指令老處明接管康講?

引用:
原帖由 哈哈嘿嘿 於 2019-5-19 10:42 AM 發表
睇黎香港梗係有好多CIA員工同啲美國漢奸係度喇
香港被喻為間諜之都果然名不虛傳 ...
對,尤其是收埋本外國護照果D,100%唔愛國,雖然現時口講愛國,但隨時做漢奸。

美國越反對,越要修例。
本身我都未決定,依定一定支持。

搞埋咁多小動作有乜用,共產黨睬你都傻啦!

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-19 03:45 PM 發表

中資走得去邊??全球實黑錢!!
一通過修例 d資金仲南下黎做咩 南下完都係會拎返上去咖啦 以前黎避險 咪睇下上面d富商d高官子弟 有事被抄家 你覺得佢香港既資產唔會沒收?
咪睇下港商會唔會被抄家 仲放唔放錢係香港 睇建制派係咁賣資產咪知囉 走資潮好大機會發生 樓價冇承接力 而家買樓者要小心了

關你L事咩尾狗,顧惦自己啲人權劣績先喇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]