• 瀏覽: 17,330
  • 回覆: 344
+7
引用:
原帖由 pp49pp 於 2019-5-19 12:03 PM 發表

你同雜小小講,叫佢咪理老尾。
你同蔡豬鼻講,叫佢大力D奶老美

引用:
原帖由 hfceddie 於 2019-5-19 03:21 PM 發表

香港政策法都係美國內政,記住喇。
咁取消佢囉,點解仲未呀?因為政策法益美國多過香港呀,我大力支持佢取消,美國佬敢唔敢呀?

引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 2019-5-19 10:50 AM 發表
如果我係777我就搵窿捐啦
人地話過來遊說呀,你搵lone捐人地點搵你呀

似乎現在的美國更無恥,自私,無信用,霸道
但又要擺成個正義樣出來,真是極討厭

美國眾議員封信邊個送?

引用:
原帖由 kamtlai 於 2019-5-19 03:20 PM 發表
不如派美國隊長黎丫。。。。🤣🤣🤣🤣
如果真係有美國隊長一定幫香港反美國,佢知道邊個先係邪惡!

引用:
原帖由 攞BNO舢舨充炮艇 於 2019-5-19 10:26 AM 發表
睇嚟終共中央同特區馬屁精:林鄭丶張建宗丶李家超丶邱騰華,即將瘀到仆皆

特區政府企硬強推《逃犯條例》修訂,令任何在港人士都受「送中」威脅。美國國務院日前率先開腔反對,當地國會亦將出招抗議。美國國會和行政當局中國委員會(CECC)主席麥高文(Jim McGovern)表示,修例 ...
多謝泛民响美國推薦撤消香港關系法。
23條立法就唔會有可能發生。不但泛民唔想,中央更加唔想。因為呢50年香港立唔到法,2047年比香港23條立法更棘嘅中國國安法就會响香港實行。而且香港人冇發言權。中央只要講聲:鬼叫你抗拒立法咩!

其實,香港只係地球上既一點黎架乍,唔好睇到香港好重要先得架。對於美國,台灣重要過香港多多聲,台灣會幫美國買軍火,郭台銘會去美國起廠。用番甘迺迪名句: 不要問美國為你做甚麼,先問你為美國做了甚麼! 買軍火? 去美國設廠?

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-5-19 11:08 AM 發表

我條好橋可解林鄭煩惱! 教下美議員甚麼是:己所不欲,勿施於人!
🐶識Q呢D,吾好話美🐶,連香港黃🐶仔識條毛,成🐶日坐在電腦旁等蘋果作好文,之後出 post 🤣🤣🤣

引用:
原帖由 kamtlai 於 2019-5-19 03:20 PM 發表
不如派美國隊長黎丫。。。。🤣🤣🤣🤣
去左踎監啦

引用:
原帖由 攞BNO舢舨充炮艇 於 2019-5-19 10:26 AM 發表
睇嚟終共中央同特區馬屁精:林鄭丶張建宗丶李家超丶邱騰華,即將瘀到仆皆

特區政府企硬強推《逃犯條例》修訂,令任何在港人士都受「送中」威脅。美國國務院日前率先開腔反對,當地國會亦將出招抗議。美國國會和行政當局中國委員會(CECC)主席麥高文(Jim McGovern)表示,修例 ...
有人唔做,做狗何止瘀,簡直禽獸都不如

香港內部要聽從鹵味,香港係鹵味值民國?

本來4466,但美國佬一插手就一定通過,今次真要多謝犯民。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2019-5-19 10:33 AM 發表

拒絕入境,原機遣返。
其實反制好簡單,反對派都係發動左一次遊行,再拍晒片影晒相send晒比西媒騎劫香港人話全港怒吼,班華府鷹派就借住呢條橋做籍口準備打壓我地,咁其實如果我地呢d真香港人都如法炮制,遊行支持政府修例,又拍晒片send晒相,班西媒鷹派就無籍口代表全港人反對修例,祇能夠扮勸喻各方解決

引用:
原帖由 pp49pp 於 2019-5-19 10:33 AM 發表

拒絕入境,原機遣返。
咁做又比佢地口實

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]