• 瀏覽: 17,344
  • 回覆: 344
+7
其實關美國乜事呢?

引用:
原帖由 攞BNO舢舨充炮艇 於 2019-5-19 10:26 AM 發表
睇嚟終共中央同特區馬屁精:林鄭丶張建宗丶李家超丶邱騰華,即將瘀到仆皆

特區政府企硬強推《逃犯條例》修訂,令任何在港人士都受「送中」威脅。美國國務院日前率先開腔反對,當地國會亦將出招抗議。美國國會和行政當局中國委員會(CECC)主席麥高文(Jim McGovern)表示,修例 ...
多謝美國佬,咁條例修訂冇可能收返,大白痴

成班賣港賊,千古罪人,將香港命運挷在屠枱上

引用:
原帖由 攞BNO舢舨充炮艇 於 2019-5-19 10:26 AM 發表
睇嚟終共中央同特區馬屁精:林鄭丶張建宗丶李家超丶邱騰華,即將瘀到仆皆

特區政府企硬強推《逃犯條例》修訂,令任何在港人士都受「送中」威脅。美國國務院日前率先開腔反對,當地國會亦將出招抗議。美國國會和行政當局中國委員會(CECC)主席麥高文(Jim McGovern)表示,修例 ...
7婆江青上晒,女媧變777頭蛇禍害香港

7婆禍港

老尾發矛關香港L事

林鄭有咩值得瘀

不如問下尾帝班奴才掘好個窿未好過啦

引用:
原帖由 攞BNO舢舨充炮艇 於 19-5-2019 10:26 AM 發表

中聯辦開腔支持,即係干預特區施政,破壞一國兩制
美國國務院開腔反對,又即係乜野呢?

引用:
原帖由 哈哈嘿嘿 於 19-5-2019 10:42 AM 發表
睇黎香港梗係有好多CIA員工同啲美國漢奸係度喇
香港被喻為間諜之都果然名不虛傳 ...
香港係世界上唯一的城市,冇任何國安法例,可以合法地叛國

引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 19-5-2019 10:50 AM 發表
如果我係777我就搵窿捐啦
所以師兄做唔到777,而只係一個菲律賓凸警

附件

100823.jpg(33.29 KB)

引用:
原帖由 vvoy 於 19-5-2019 10:58 AM 發表
美國人不怕去大陸投資
反而怕黎香港做生意
講果個其實自己忍唔忍到笑 ?
泛民式幽默
佔中時,在駐港解放軍總部門口瞓帳幕都唔驚
但行過西九龍,卻怕解放軍由高鐵跑出來捉人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]