• 瀏覽: 17,181
  • 回覆: 344
+7
鹵味響香港咁多間諜,顏色運動策劃者,唔驚就奇

引用:
原帖由 攞BNO舢舨充炮艇 於 2019-5-19 10:26 AM 發表
睇嚟終共中央同特區馬屁精:林鄭丶張建宗丶李家超丶邱騰華,即將瘀到仆皆

特區政府企硬強推《逃犯條例》修訂,令任何在港人士都受「送中」威脅。美國國務院日前率先開腔反對,當地國會亦將出招抗議。美國國會和行政當局中國委員會(CECC)主席麥高文(Jim McGovern)表示,修例 ...
成班仆街

可以的話,應該帶埋釘王、南亞總幹事、弱智美國隊長、殺妻大學教授等罪犯代表過去訪美,肯定更有說服力😂

引用:
原帖由 mimingo 於 2019-5-19 03:48 PM 發表
美國越反對,越要修例。
本身我都未決定,依定一定支持。
你未決定?西環咪幫你決定咗囉?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 hfceddie 於 2019-5-19 03:53 PM 發表

你未決定?西環咪幫你決定咗囉?
定係美國幫你決定左

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-19 03:38 PM 發表

點解禁多大陸人,千方百計,去美國做狗??
人地做狗係佢地既事,我地香港人做英狗過百年,衣家可以抬頭做返個人,如果再選擇做狗真係連狗都不如!

睇住班漢奸走狗末日來臨,諗起都好笑!

美國狗有乜權干預香港立法?乜香港是美國一部分?

如果白皮豬訪港,愛港人士要大聲喝止,到香港旅遊要用粵語,不能用自己當地方言

引用:
原帖由 eleven1a 於 2019-5-19 10:53 AM 發表
今次睇到(逃犯條例)所引發出嚟既爭議。呢班反對垃圾政棍演員咁出力推倒(逃犯條例)真係受到好大金主壓力,通過《逃犯條例》尾國金主懇定「嘈到拆天」: 逃犯法例)通過,懇定好多偽善政棍演員,漢奸,牛鬼蛇神即刻走佬,離開香港,到時香港人真係可以安居樂業
https://scontent-hkg3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0 ...
200% agree. 香港唔需要漢奸, 國賊.

引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 2019-5-19 10:50 AM 發表
如果我係777我就搵窿捐啦
菲律賓好多子彈窿當年成架旅遊巴都係,咁快無記憶?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]