• 瀏覽: 27,406
  • 回覆: 372
  • 追帖: 2
+10
引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2019-5-19 11:06 AM 發表
睇下點,
地球上嘅大豆以美國品質最好,
淫民若是識食的 一定食美國大豆
所以美國大豆制做嘅狗餅特別受歡迎!

禁運?你條柒頭咪笑L死人啦,平果D手機唔俾佢運番美國好唔好呀?幾千億貿赤你估係大陸公司貨,好多都係平果呢D大大小小嘅美國公司喺大陸生產嘅貨嚟,關稅都係佢地俾咋。仲有,人地做咗幾十年生意邊度可以做sourcing唔熟L過你,得把死人口9up越南,縮番入個井啦柒頭

唔食美國大豆, 中國實在係太強大喇.

引用:
原帖由 bomdhead 於 2019-5-19 10:17 AM 發表

係喇係喇, 你地老板贏哂喇, 相信對你們犒賞不薄!
老闆?!佢同人玩鞋都未夠班喇。不過有D狗係鍾意自己食屎嘅。

加拿大,巴西及俄羅斯農民聰明的話,可以高價將本國大豆大量出口去中國,再低價由美國進口大豆補充國內需求,一石二鳥。

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-5-19 10:06 AM 發表

人地收億億聲關稅,夠補貼有突。

大陸夠guts,就應該對美國實行禁運,
唔再出口美國,或許美國重驚啲。
有D野只要做,唔需要好似老美個百癡老爹咁,日日係度聲嘶力竭咁喊打喊殺,

吾要美國豆 會吾會發豬瘟。

生意無永遠敲人, 等浸浸落台。。。。

引用:
原帖由 bomdhead 於 2019-5-19 11:11 AM 發表

所以美國大豆制做嘅狗餅特別受歡迎!
所以赤共入口美國大豆數以千噸計, D狗仔以後要轉食劣質俄佬豆, 陰功囉!

求仁得仁,恭喜晒特朗普親手打沉自己選民個行業

傳浸浸 唔畀美金泛犯民狗 改畀大豆

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-5-19 10:06 AM 發表

美國又勝了

引用:

即時拋售全部3萬幾億美元國債,叫回所有中國人回國之後永久禁止中國人再去美國及禁止同美國公司有任何商業合作或接觸

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-5-19 10:21 AM 發表

唔明你遊花園遊左去邊。

我只係講緊大陸根本唔需要同美國談判,
既然食草都可以食一年,
點解唔可以乾脆對美禁運,唔再出口美國?

漫天蓋地打嘴炮做乜? ...
同老尾玩緊貓捉老鼠。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]