• 瀏覽: 82,483
  • 回覆: 354
  • 追帖: 30
+4
引用:
原帖由 千億散盡還復來 於 2019-5-19 12:32 PM 發表

不解釋!總之就行唔通。就算成功一次。
到下次過冷河都會出事。人地有晒紀錄。

應該走正路,憑工作簽證住滿多年再入藉就差唔多!或者去做working holiday 做多幾年!

做埋晒呢啲屈蛇行為,同雙非衝閘生仔有咩分別。係有料既,移民又駛乜靠屈蛇? ...
錯,錯,錯,樓主係叫你去英國經商丶投資,才可用此策略~

講到BNO好似真係英國人咁,咩又有咁多限制㗎,又會被拒絕入境㗎?

不要幻想BNO有什麼好處了。
回歸都廿幾年了。要改早就改左啦。

回歸前去英國留學,bno 加學生簽證,都要問長問短,要証實財務狀況足夠支持留學生活費用,才比我入境!

估唔到

引用:
原帖由 579394 於 2019-5-19 12:43 PM 發表
講到BNO好似真係英國人咁,咩又有咁多限制㗎,又會被拒絕入境㗎?
絕對有被拒入境的可能。

bno 俾d 垃圾用,同埋可以自 high

引用:
原帖由 連續狂野的樓奴 於 2019-5-19 07:50 AM 發表
近兩年來,共產黨同港賊成日都放風,話 BNO 係旅遊證件,又話特區護照點樣好。

BNO (British National Overseas) 轉 BC (British Citizen) 終極隱藏條款:

近兩年來,共產黨同港賊成日都放風,話 BNO 係旅遊證件,又話特區護照點樣好。

但係大家都好有經驗,通常將佢哋嘅意思相反去睇,就會變成真相,今日就分析下英國對 BNO 的  ...
又係你香討騙子
【路透社18日電】特朗普明言:將向所有中國貨徵收 100% 懲罰性關稅,下月起生效

引用:
原帖由 一個飯煲三個蓋 於 2019-5-19 12:43 PM 發表
咁樓主有冇數字證明咁多年來有幾多人利用到呢個終極條款轉做B C呢?
你可向我國內政部查詢~

BNO 有當然 居英權? 

引用:
原帖由 連續狂野的樓奴 於 2019-5-19 07:50 AM 發表

BNO (British National Overseas) 轉 BC (British Citizen) 終極隱藏條款:

但係大家都好有經驗,通常將佢哋嘅意思相反去睇,就會變成真相,今日就分析下英國對 BNO 的  ...
BNO去旅行比特區護照好得多,如果你試過遺失證件你就會明!

引用:

我就係bno最近成功轉bc, 冇錯係唔可以出境450日, 不過你成立公司有稅交就會續期比你。

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-19 12:42 PM 發表

錯,錯,錯,樓主係叫你去英國經商丶投資,才可用此策略~
不如你去信領事館查詢這個「策略」是否正確!
看看人地怎樣回覆

排除唔到被拒入境風險的

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]