• 瀏覽: 82,533
  • 回覆: 354
  • 追帖: 30
+4
我哋D窮L,只可以諗泰國咋

引用:
原帖由 liuche01 於 2019-5-19 12:28 PM 發表
我哋D窮L,只可以諗泰國咋
Thailand 唔容易移民架; Malaysia 或 Taiwan 就相對容易~

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-19 12:27 PM 發表

唔make sense, 國際慣例,唔會唔俾自己國民入境,除非你連居住證明都無!!
香港人是中國國民嗎?

人地報導嘅標題係:BNO網上續期攻略

真係服咗樓主嘅面皮,係度發放假消息。
引用:
原帖由 連續狂野的樓奴 於 2019-5-19 07:50 AM 發表
近兩年來,共產黨同港賊成日都放風,話 BNO 係旅遊證件,又話特區護照點樣好。

BNO (British National Overseas) 轉 BC (British Citizen) 終極隱藏條款:

近兩年來,共產黨同港賊成日都放風,話 BNO 係旅遊證件,又話特區護照點樣好。

但係大家都好有經驗,通常將佢哋嘅意思相反去睇,就會變成真相,今日就分析下英國對 BNO 的  ...

你有錢, 你去邊都得, 你無錢, 留係香港都係廢....

引用:
原帖由 連續狂野的樓奴 於 2019-5-19 07:50 AM 發表

BNO (British National Overseas) 轉 BC (British Citizen) 終極隱藏條款:

但係大家都好有經驗,通常將佢哋嘅意思相反去睇,就會變成真相,今日就分析下英國對 BNO 的  ...
又冇居留權!要黎把鬼

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-19 12:27 PM 發表

唔make sense, 國際慣例,唔會唔俾自己國民入境,除非你連居住證明都無!!
不解釋!總之就行唔通。就算成功一次。
到下次過冷河都會出事。人地有晒紀錄。

應該走正路,憑工作簽證住滿多年再入藉就差唔多!或者去做working holiday 做多幾年!

做埋晒呢啲屈蛇行為,同雙非衝閘生仔有咩分別。係有料既,移民又駛乜靠屈蛇?

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2019-5-19 08:36 AM 發表
晒氣,除非有錢姐,過去做得乜呢?要有物業理由?點解唔直接攪投資移民咁嘛煩呢?英國祗不過要二佰萬英磅要求至喎,如果無咁多咪去澳洲丶加拿大囉,佢地平好多添。 ...
杜文澤話齋。。。。有錢去邊兜一樣。。。。。
沒有錢的話。。。。去最先進國家兜沒有用

引用:

逃犯去到邊都係逃犯

引用:
原帖由 螢姬 於 2019-5-19 12:31 PM 發表
人地報導嘅標題係:BNO網上續期攻略

真係服咗樓主嘅面皮,係度發放假消息。

揭破共奴抵毀我國之奸計,好事~

仲唔去圍英國要居英權。系度齋up有鬼用咩,。BNO維權啦餵。

引用:

BNO 真係好有用!晚晚對住打飛機!人生一大樂事!所謂有BNO,有高潮!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]