• 瀏覽: 82,489
  • 回覆: 354
  • 追帖: 30
+4
引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-5-19 11:28 AM 發表

唔係愛國奴才點流酸口水呢?你今天流了嗎?
淫水都滲埋~

引用:
原帖由 港人無能治香港 於 2019-5-19 12:02 PM 發表

佢講你又信,D相 Google 大把
佢係外國人唔使懷疑,成日想我地香港,中國衰。

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2019-5-19 12:09 PM 發表
其實英國當年都係想俾香港人一人一本英國本土護照,奈何中共從中作梗
但係有本BNO亦已經足夠,BNO有英國國籍,同時亦係Commonwealth Citizen英聯邦公民,可以參與英國公投,例如英國脫歐公投,持有BNO護照的英國人也可以參與 ...
點解港人無得參與Brexit Referendum??

引用:
原帖由 千億散盡還復來 於 2019-5-19 12:03 PM 發表
樓主果個去法國過冷河方法一早行唔通的!咪亂教人。
點解唔通??

隱藏條款你知泛民班福隹唔L知?真唔L真呀?

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2019-5-19 12:09 PM 發表
其實英國當年都係想俾香港人一人一本英國本土護照,奈何中共從中作梗
但係有本BNO亦已經足夠,BNO有英國國籍,同時亦係Commonwealth Citizen英聯邦公民,可以參與英國公投,例如英國脫歐公投,持有BNO護照的英國人也可以參與 ...
想吓啞嘛,不過唔會實行呢!講到佢咁好,就唔會將所有最高職位,都係要英國人空降做啦。

引用:
原帖由 連續狂野的樓奴 於 2019-5-19 07:50 AM 發表
近兩年來,共產黨同港賊成日都放風,話 BNO 係旅遊證件,又話特區護照點樣好。

BNO (British National Overseas) 轉 BC (British Citizen) 終極隱藏條款:

近兩年來,共產黨同港賊成日都放風,話 BNO 係旅遊證件,又話特區護照點樣好。

但係大家都好有經驗,通常將佢哋嘅意思相反去睇,就會變成真相,今日就分析下英國對 BNO 的  ...
當年幾百萬人有BNO,至今有邊個靠佢成功正式移民左英國?
買十蚊六合彩好過,起碼期期多數有人中。
係咪某國脫歐在即,財政緊縮,要係度賣廣告,呃返幾舊水辦證都好呀!

我係哩個帖見到一堆太監係到評論性行為的不好。

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-19 12:15 PM 發表

點解唔通??
會被拒入境。
住半年出境一日再入境。咪當人傻先得架。

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2019-5-19 12:23 PM 發表

你睇下Eligible to vote EU Referendum既條款先啦,BNO係有資格參與公投的,BNO係可以以Commonwealth citizens即係英聯邦公民既身分去投票
咁,駐港英國領事,點解唔搞Brexit投票??

引用:
原帖由 千億散盡還復來 於 2019-5-19 12:24 PM 發表

會被拒入境。
唔make sense, 國際慣例,唔會唔俾自己國民入境,除非你連居住證明都無!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]