• 瀏覽: 82,429
  • 回覆: 354
  • 追帖: 30
+4
引用:
原帖由 lewark 於 2019-5-19 10:58 AM 發表

英國美國都預埋你,咁幫得手。
唔使預啦,都攞咗好耐啦

附件

20190304_220832.jpg(94.08 KB)

引用:
原帖由 連續狂野的樓奴 於 2019-5-19 07:50 AM 發表
近兩年來,共產黨同港賊成日都放風,話 BNO 係旅遊證件,又話特區護照點樣好。

BNO (British National Overseas) 轉 BC (British Citizen) 終極隱藏條款:

近兩年來,共產黨同港賊成日都放風,話 BNO 係旅遊證件,又話特區護照點樣好。

但係大家都好有經驗,通常將佢哋嘅意思相反去睇,就會變成真相,今日就分析下英國對 BNO 的  ...
咁你做咗英賊國子民未呀?

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2019-5-19 08:36 AM 發表
晒氣,除非有錢姐,過去做得乜呢?要有物業理由?點解唔直接攪投資移民咁嘛煩呢?英國祗不過要二佰萬英磅要求至喎,如果無咁多咪去澳洲丶加拿大囉,佢地平好多添。 ...
崇英賊國癈青莫講話二佰萬英鎊!連買機票去都成問題啦⋯⋯

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-5-19 11:30 AM 發表

唔使預啦,都攞咗好耐啦
原來係外國人,
唔怪得咁仇恨我地中國人。

我地中國人好客,你當我地朋友,我地亦當你朋友,

你攪我地香港,攪我地中國就唔歡迎啦。

真係慘慘豬
黃人返祖國都咁辛苦

去到扮狗吠兩聲應該無問題的

引用:
原帖由 lewark 於 2019-5-19 11:38 AM 發表

原來係外國人,

呢樣真,比呢班人渣攪到一國兩制取消埋,佢地就拍拍籮柚走頭囉!正一仆街攪屎棍嚟。

Link 同標題都唔一樣

引用:
原帖由 連續狂野的樓奴 於 2019-5-19 07:50 AM 發表

BNO (British National Overseas) 轉 BC (British Citizen) 終極隱藏條款:

但係大家都好有經驗,通常將佢哋嘅意思相反去睇,就會變成真相,今日就分析下英國對 BNO 的  ...
支持樓主! 希望多D盲反中崇英L睇到你呢段野, 快快移民去英國, 留番香港比我地呢D正常人!!!

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2019-5-19 11:50 AM 發表

呢樣真,比呢班人渣攪到一國兩制取消埋,佢地就拍拍籮柚走頭囉!正一仆街攪屎棍嚟。
睇佢班人呢帖就知,我地衰佢地咪開心囉。
呢外國敗類係咁,佢英國咁仆街我地都唔會攪佢,佢地收到order日日來攪我地。

去到英國又點呢?

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-5-19 10:32 AM 發表

你有冇流呢?
佢下面流

引用:
原帖由 lewark 於 2019-5-19 11:38 AM 發表

原來係外國人,

佢講你又信,D相 Google 大把

樓主果個去法國過冷河方法一早行唔通的!咪亂教人。

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-5-19 10:19 AM 發表

英國佬都無預你攞,自作多情
笑卵咗~

英國都退出歐盟,吸引力減。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]