• 瀏覽: 28,502
  • 回覆: 480
+25
引用:
原帖由 荊途_3 於 2019-5-19 03:02 AM 發表
" 食其祿而殺其主 ,居其地而獻其城!" 成班正一走狗 ,人人得而誅之!

引用:
原帖由 tintry 於 2019-5-19 12:10 AM 發表

凡有美國綠卡, 外國籍一律打靶
加多ㄧ項, 凡自己及家眷持有綠卡, 外國藉, 凍結沒收所有國內外資產。比死更慘痛。

引用:
原帖由 攞BNO舢舨充炮艇 於 2019-5-18 11:31 PM 發表
中共明顯驚貿易戰影響人民生活,所以現在改為不斷煽動人民仇美,好等日後生活艱苦都可以置身事外保政權,好好彩總統是特朗普,一定會炮製臭串中共中央

為了抗衡特區政府硬推《逃犯條例》修訂,民主黨李柱銘率團出訪美、加兩國游說國際社會公開反對港府修例。他於香港周六凌晨展開華盛頓訪問最後一日行程,早上出席衞信中心(Wilson Center) ...
非中立即廣告

引用:
原帖由 攞BNO舢舨充炮艇 於 2019-5-18 11:31 PM 發表
中共明顯驚貿易戰影響人民生活,所以現在改為不斷煽動人民仇美,好等日後生活艱苦都可以置身事外保政權,好好彩總統是特朗普,一定會炮製臭串中共中央

為了抗衡特區政府硬推《逃犯條例》修訂,民主黨李柱銘率團出訪美、加兩國游說國際社會公開反對港府修例。他於香港周六凌晨展開華盛頓訪問最後一日行程,早上出席衞信中心(Wilson Center) ...
「國際政治」係申報主題嚟……冇理解錯吧。申報得這主題理應有不俗的認知……而政治人物嘅行為都唔係冇人明嘅。

返鄉出糧呀?

引用:
原帖由 大投壼 於 2019-5-19 03:40 AM 發表

最弊佢生仔居然有屎忽!
天冇眼!
阿仔,民主? 老豆講吓架咋~

咪認真,呢D野自然有傻仔去做~

引用:
原帖由 米飛柔2 於 2019-5-19 12:07 AM 發表

中共亡國香港先會有民主
你d日本燃死返日本,唔好係到搞事

香討D5毛多到好鬼癲...........

引用:
原帖由 米飛柔2 於 2019-5-19 12:07 AM 發表

中共亡國香港先會有民主
只有泛民全死,香港才有民主,一日唔死只會玩殘香港!

引用:

中共亡國香港先會有民主
中共亡國香港人變難民。

引用:

中共亡國香港先會有民主
要反民的民主,等抓兜

引用:
原帖由 織田信長 於 2019-5-19 12:31 AM 發表

拉李漢奸返大陸打靶
香港太多漢奸走9賣國尺,日日也文也文。

引用:
原帖由 wi-shes 於 2019-5-19 12:35 AM 發表
Dllm李柱銘,你真係10足10漢奸,有人唔做做狗,食屎啦dllm
大清有李連英,現香港有李豬銘

引用:
原帖由 dailau 於 2019-5-19 01:30 AM 發表

漢奸本色!老處!
漢奸李個仔係咪冇糞忽

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]