• 瀏覽: 28,508
  • 回覆: 480
+25
佢次次講野又垮張又失實

引用:
原帖由 攞BNO舢舨充炮艇 於 2019-5-18 11:31 PM 發表
中共明顯驚貿易戰影響人民生活,所以現在改為不斷煽動人民仇美,好等日後生活艱苦都可以置身事外保政權,好好彩總統是特朗普,一定會炮製臭串中共中央

為了抗衡特區政府硬推《逃犯條例》修訂,民主黨李柱銘率團出訪美、加兩國游說國際社會公開反對港府修例。他於香港周六凌晨展開華盛頓訪問最後一日行程,早上出席衞信中心(Wilson Center) ...
藝人李家鼎(鼎爺)對於《蘋果》網站報道他位於中環的食肆遭十多名黑衣人搗亂及追債,及後鼎爺發聲明表示報道失實,並已發律師信指控《蘋果》誹謗。毒果老作傻仔黃同學至愛

李漢奸正冚家剷

引用:
原帖由 米飛柔2 於 2019-5-18 11:47 PM 發表
貿易戰比人打殘

所以咪塭香港人出氣

小學雞習種後生果陣比人捉去上山下鄉,搞到腦殘
香港有你呢D渣滓真系幸

香港立法關美國咩事?李柱銘都戇鳩嘅!正仆街漢奸走狗

泛民呢D杏加橙早應絕子絕孫有後代男做賊女做G

引用:
原帖由 攞BNO舢舨充炮艇 於 2019-5-18 11:31 PM 發表
中共明顯驚貿易戰影響人民生活,所以現在改為不斷煽動人民仇美,好等日後生活艱苦都可以置身事外保政權,好好彩總統是特朗普,一定會炮製臭串中共中央

為了抗衡特區政府硬推《逃犯條例》修訂,民主黨李柱銘率團出訪美、加兩國游說國際社會公開反對港府修例。他於香港周六凌晨展開華盛頓訪問最後一日行程,早上出席衞信中心(Wilson Center) ...
外國憑咩反對我哋香港內政呢?
香港修改法例美國有權理?中國理就唔啱?
真係神那奇。

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2019-5-18 11:58 PM 發表
正常香港人希望一國一制. 將呢D收黑金既人趕走了.
呢D泛民係呢十幾年來,完全無一件事做左出來係為香港人.
咁黎唔好用香討啦 大陸block架

死漢奸李~

引用:
原帖由 NT_ 於 2019-5-19 01:40 AM 發表
係中國係人都知利益為先,承諾為次
呢樣尾腳更清楚,更精明😌

食慣狗屎的那裏識咩叫珍饈百味!

唔系你幫仆街漢奸咁搞法中央洗里你地?

引用:
原帖由 織田信長 於 2019-5-19 12:31 AM 發表

拉李漢奸返大陸打靶
呢D人 遲早有報應

👀睇,越來越多人放棄一國兩制。

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2019-5-18 11:58 PM 發表
正常香港人希望一國一制. 將呢D收黑金既人趕走了.
呢D泛民係呢十幾年來,完全無一件事做左出來係為香港人.
你講緊係新來正常香港既人嘅意願,唔係一般由出世由細到大都係香港生活嘅我地,一國兩制有好多優點,你可能未必知道,但最少可以用呢個app自由討論而不怕會有D乜後果,如果連呢D都冇,白色恐怖,再冇人會用呢個app講任何敏感話題。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]