• 瀏覽: 5,484
  • 回覆: 59
  • 追帖: 1
+10
所有有關死人影片,相片包括歐洲美國日本台灣香港的媒體,全部都沒有,全部都影唔到,不過,點都要說屠殺發生過,都唔知點解?

沒有影到就根本沒有發生,除非是在幻想中。

引用:
原帖由 smart889 於 2019-5-18 08:26 PM 發表
所有有關死人影片,相片包括歐洲美國日本台灣香港的媒體,全部都沒有,全部都影唔到,不過,點都要說屠殺發生過,都唔知點解?
正確,下邊個的都係敵對勢力偽造

引用:
原帖由 劍無痕 於 2019-5-18 20:51 發表

求驗證?
當年咁多中外媒體在現場,有冇射殺的影片或相片?
有冇當年的報道,連埋相片一齊刊登?
死人相片,可以係天災地震任何一個地方影的,如何證明係六四時發生的?

引用:
原帖由 smart889 於 2019-5-18 09:16 PM 發表

求驗證?
樓主想驗證係唔係偽造?

引用:
原帖由 劍無痕 於 2019-5-18 09:19 PM 發表

樓主想驗證係唔係偽造?
有冇官方發嘅死亡証吖。

台灣情報當局偽造的。

六四事件,中央已經有晒報告,毫無隱瞞http://www.npc.gov.cn/wxzl/gongbao/1989-06/30/content_1481155.htm

個個信晒樓主你,仲邊有人做水魚

我貼張迪麗熱巴既相出黎話係我條女都一樣有人信,不要問只要信,所以唔好笑鳩#3既相會有人信係真,呢個世界就係有班人鍾意自欺欺人

引用:
原帖由 劍無痕 於 2019-5-18 21:19 發表

樓主想驗證係唔係偽造?
有人話死咗萬幾人?咁受傷人數一般係死亡人數的六七陪,醫院突然間有六七萬傷者出現,當時醫院一定爆,冇理由影唔到相?

引用:
原帖由 劍無痕 於 2019-5-18 08:51 PM 發表

圖片中加加買賣都係20-30件,同傳聞中嘅十萬八千七差好遠喔

捐款先啦
捐完先再研究天安門廣場有冇死到人都未遲

引用:
原帖由 smart889 於 2019-5-18 20:26 發表
睇而家華為情況咪知

引用:
原帖由 劍無痕 於 2019-5-18 20:51 發表

一個比全世界睇住既暴亂,就係得咁多?一個黃背心咪叫恐怖襲擊啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]