• 瀏覽: 37,336
  • 回覆: 400
+18
號稱民主派人士、爭取少數族裔權益見稱的南方民主同盟主席龍緯汶,涉嫌非禮及製作兒童色情物品昨日(17日)被捕。消息指,警方在他手機內疑發現再多3名女童的色情照,令受害女童增至最少4人。據了解,他稍後將被落案起訴。

網上近日流傳大量龍與女童的親暱照,包括熊抱、坐大髀及挨着瞓等,更有疑似結婚照。西九龍總區重案組經追查後,揭發有女童疑被非禮及拍下私處大特寫的影片,昨晨將龍緯汶拘捕,晚上將他押返辦事處搜查,檢走廁板、攝錄機及電腦等證物。

44歲的龍緯汶,曾任議員助理、參加立法會選舉及參選區議會,亦曾為油尖旺食物銀行行長、香港深水埗區議會社區事務委員會關注南亞裔人士生活工作小組成員、香港社區發展網絡總幹事、香港作曲家及作詞家協會會員。

我經常說"民主是一個名稱用以糊口呃飯食" , 但原來仲可以呃女童.
他就是號稱民主派人士了.

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190518/bkn-20190518200156916-0518_00822_001.html

九七七一交接時, 巨門化忌陀羅兄
天梁天壽擎羊父, 難為香江夾其中
引用:
原帖由 男E 於 2019-5-18 08:25 PM 發表
號稱民主派人士、爭取少數族裔權益見稱的南方民主同盟主席龍緯汶,涉嫌非禮及製作兒童色情物品昨日(17日)被捕。消息指,警方在他手機內疑發現再多3名女童的色情照,令受害女童增至最少4人。據了解,他稍後將被落案起訴。

網上近日流傳大量龍與女童的親暱照,包括熊抱、坐大髀及挨着瞓等,更有疑似結婚照。西九龍總區重案組經追查後,揭發有女童疑被非禮及拍下私處大特寫的影片,昨晨將龍緯汶拘捕,晚上將他押返辦事處搜查 ...
龍生咁嘅款,唔呃又真係可能溝唔到女。

同法官講自己係弱智嘅!遇到個黃官的話或者可以無罪釋放。

食物銀行行長喎!即係大權在手,南亞女女就要以身體換食物啦!呢個真正油水位啦!

引用:
原帖由 x747x 於 2019-5-18 20:27 發表
同法官講自己係弱智嘅!遇到個黃官的話或者可以無罪釋放。
弱智、自閉依d理由已經太多黃絲用過,唔該諗過d新鮮d既,否則個官好難做。

引用:
原帖由 onnam 於 18/5/2019 20:40 發表

弱智、自閉依d理由已經太多黃絲用過,唔該諗過d新鮮d既,否則個官好難做。
咁話自己咁樣係梁振英或者共產黨害嘅唔知得唔得?再唔係話係特朗普批准佢咁做,黃官應該唔敢得罪主子吧?

你死啦~

香港呢味野,好重架~

白鴿黨胡主席應該開記招
交代黨員行為

應該終身監禁

引用:
原帖由 ka626168 於 2019-5-18 08:52 PM 發表
你死啦~

香港呢味野,好重架~
先攻擊CY,林鄭
港獨犯民再高叫政治打壓 去遊行
再叫我要珍寶珠 轉移視線後
大廳老爺多判社服 應無乜事嘅...

引用:
原帖由 tinnit 於 2019-5-18 09:31 PM 發表

先攻擊CY,林鄭
港獨犯民再高叫政治打壓 去遊行
再叫我要珍寶珠 轉移視線後
大廳老爺多判社服 應無乜事嘅...  
港事給你看透了~

引用:
原帖由 ka626168 於 2019-5-18 09:33 PM 發表
港事給你看透了~
時常都係呢套戲軋...

引用:
原帖由 tinnit 於 2019-5-18 09:36 PM 發表

時常都係呢套戲軋...
原來劇情係咁,唔怪之得咁扑街嘅事都夠膽做喇。

引用:
原帖由 無限之戰 於 2019-5-18 09:40 PM 發表

原來劇情係咁,唔怪之得咁扑街嘅事都夠膽做喇。
有泛淫黃毒護身啦!不過要睇下過吾過到南亞幫了!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]