註冊 登入



白鴿黨胡主席應該開記招
交代黨員行為



引用 TOP

被引用(12)
點交代,成個黨都衰咸濕架啦


引用 TOP

呢條L樣唔死都冇狗用


引用 被引用(1) TOP

要立刻交代每一個民煮黨成員手機有幾多幼童3/4級相!


引用 TOP

主席都係個腦殘點交代


引用 TOP

x10000000


引用 TOP

胡狗偉主席,呢件人渣唔死有無用?請速速回答。


引用 TOP

呀...又係喎呢件事件已經國際關注,關注少數族裔張超雄和長毛去咗邊?點解咁耐重未見電視新聞訪問犯民政黨、人權監察組、蔡子強、李柱銘、梁家傑、陳方安生、余若薇、劉慧卿、涂謹申、劉銳紹、李怡、沈旭輝、練乙錚、馬嶽、本土、港獨等人開記招交代「泛民主派」黨員行為
「泛民主派」呢件事可以講咩?根本係人臉獸心,披羊皮的狼食幼齒,無恥之徒,仲話係民主戰士,真係唔死都冇用之前乜撚野香港妓協會?又話有第四權?又話市民有知情權?整天把民主掛在嘴邊,好撚型過喎?做咩而家妓協笠撚哂水呀?



引用 TOP

會唔會原來其他都係
叫佢點膠袋喎



引用 TOP

佢唔會連女童都鬧,死八婆,唔死都無用掛?


引用 TOP

民建聯要開記者會交代黨員行為。


引用 被引用(1) TOP

你講嗰個唔死都冇撚用嘅九公?


引用 TOP

有咩好交代? 呢D係代代相傳好習慣


引用 TOP

伸延閱讀
 
發新話題發佈投票


重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。