• 瀏覽: 37,495
  • 回覆: 10
+18
引用:
原帖由 無限之戰 於 2019-5-18 08:27 PM 發表

龍生咁嘅款,唔呃又真係可能溝唔到女。
又真係好撚慘,又矮又醜樣,唯有學所有民主人士利用民主偷呃騙,黃絲泛民主派都害人騙人,佢就連小童都唔放過。

引用:
原帖由 kenyu4190 於 2019-5-18 08:30 PM 發表
食物銀行行長喎!即係大權在手,南亞女女就要以身體換食物啦!呢個真正油水位啦!
堂堂銀行家,利鳩害,睇唔出係專業企業家

引用:
原帖由 kenyu4190 於 2019-5-18 09:58 PM 發表

張狗熊可能係名冊內,食吾少!
應該成班人到攪過班妹妹,唔係熊哥點解成日關注南亞人,終於明白攞,基督天主教棍也玩埋一分,5-6人輪女孩大米,瞋逸棍都多數有分,佢會用神愛世人作借口。

明日提堂,控罪:
1.製作兒童色情物品
2.非禮2名女童
3.向2名女童作出淫褻行為
九龍城裁判法院

黃絲們,聽日去支持你們偉大嘅民主淫棍呀,唔係你哋契哥及你哋狗主唔發狗糧比你哋架

引用:
原帖由 tony.hk 於 2019-5-19 08:07 AM 發表
某啲國家衰呢啲野會被石頭掟死,不如還押佢啦 

放佢出黎怕佢被南亞報服  
聽日睇下乜人去法院招呼佢喇,花生又貴了

引用:
原帖由 阿記狂徒 於 2019-5-19 08:28 AM 發表

應該俾佢100萬保釋,睇下南亞狗斬唔斬佢,唔斬先俾佢執番簡
案情嚴重可能唔比保釋,去細廳踎下習慣先,跟住大廳唔講得笑,另佢要準備學做阿羊,不過有冇大佬收佢?

引用:
原帖由 冗員七號 於 2019-5-19 10:06 AM 發表
所以奉勸各小朋友要小心黃絲哥哥, 以免被輪流SM
真係,父母們快教小孩注意

““他喜歡《瑤族舞》、《筷子舞》、《滿族舞》跳舞很好看、很有特色 ,看到不同的少數民族舞,她們和同伴一起很高興,””

條友當然喜歡睇跳舞,擺各種姿態,變態有跡可尋。

引用:
原帖由 RobertIngersoll 於 2019-5-19 08:51 AM 發表
如果無鮑魚照,其實好難告得佢入。因為啲女仔都好像和他玩得很開心,又無裸露。
佢電腦或雲端或記憶體點止咁少,一定大把裸照鮑魚,另有女童兄長提供佢拍女童下體嘅情況,5條罪佢中3條了,製作兒童色情物品一定中,非禮一名女童中,淫褻一名女童中,另一女童同樣控罪暫時冇資料,另稍後會有家長出嚟指控佢,咁唔止告5罪了。

https://youtu.be/zdjYDZEQfn0

好多人同佢打招呼,去留幾句啦,條友會有通知,不過唔好講敏感法律嘢呀。

引用:
原帖由 kenyu4190 於 2019-5-20 08:52 AM 發表
今日等睇什麽官坐堂?什麼狗支持?
幾個智障礙者支付攞,呢舖官唔敢放啦,你估一般攪事?攪兒童香港好大鑊的。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]