• 瀏覽: 37,334
  • 回覆: 400
+18
引用:
原帖由 onnam 於 2019-5-18 08:40 PM 發表

弱智、自閉依d理由已經太多黃絲用過,唔該諗過d新鮮d既,否則個官好難做。
估計佢會話自己有以下所有病症可以求情:
1.輕度弱智
2.自閉
3.腦部良性腫瘤
4.睪丸癌
5.早年已喪失性功能

假髮: 咁無罪釋放啦!

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2019-5-18 08:56 PM 發表
白鴿黨胡主席應該開記招
交代黨員行為
主席都係個腦殘點交代

引用:
原帖由 x747x 於 2019-5-18 08:27 PM 發表
同法官講自己係弱智嘅!遇到個黃官的話或者可以無罪釋放。
弱智有咁多公職??

引用:
原帖由 chiooil 於 2019-5-18 11:05 PM 發表

可能係化膿功教友!
明顯係教友
不過唔知乜教
可能係「尋覓者(The Finders)」

引用:
原帖由 神行客 於 2019-5-18 11:06 PM 發表

估計佢會話自己有以下所有病症可以求情:
1.輕度弱智
2.自閉
3.腦部良性腫瘤
4.睪丸癌
5.早年已喪失性功能

假髮: 咁無罪釋放啦! ...
6.雖然所有功能失效,但係係一名性癮者

引用:
原帖由 kenyu4190 於 2019-5-18 08:30 PM 發表
食物銀行行長喎!即係大權在手,南亞女女就要以身體換食物啦!呢個真正油水位啦!
係丫係丫
學前輩咁
你下面塞到幾多罐就你嘅

引用:
原帖由 男E 於 2019-5-18 20:25 發表
號稱民主派人士、爭取少數族裔權益見稱的南方民主同盟主席龍緯汶,涉嫌非禮及製作兒童色情物品昨日(17日)被捕。消息指,警方在他手機內疑發現再多3名女童的色情照,令受害女童增至最少4人。據了解,他稍後將被落案起訴。

網上近日流傳大量龍與女童的親暱照,包括熊抱、坐大髀及挨着瞓等,更有疑似結婚照。西九龍總區重案組經追查後,揭發有女童疑被非禮及拍下私處大特寫的影片,昨晨將龍緯汶拘捕,晚上將他押返辦事處搜查 ...
原來有前科??

附件

擷取.JPG(105.18 KB)

引用:
原帖由 kenyu4190 於 2019-5-18 08:30 PM 發表
食物銀行行長喎!即係大權在手,南亞女女就要以身體換食物啦!呢個真正油水位啦!
《有一種愛,叫惜食
油尖旺食物銀行龍緯汶,可能派發免費食物是一種令人失去了防衛性的手段向低下階層的兒童作出侵犯行為,更是令一種崇高的事業被利用作魔鬼的手段,完全糟蹋了社會公信公義的一群熱心人仕的多年努力。
假如沒有被拆穿,沒有電腦留下的污穢相片,這個道德岸然的罪犯還可自圓其說。

呢D咪叫做民主萬歲!!
無計!!政府專養肥呢D人!!

將呢班垃圾小丑D工資
用來公益用途好好多!!

果D什麼乜Q快慢必小丑呱呱叫
都10幾萬一個月

政小丒

上庭唔俾擔保, 由於案情嚴重,  警方需時搜證, 怕被告會毀滅證據, 還押荔枝角

係個差人高大定係佢細粒?

引用:
原帖由 Joeycky 於 2019-5-18 10:17 PM 發表
泛民主派除了搗亂立法會,而家仲危害治安,好恐怖。
政府養小丑

民主加耶撚,仲有咩喪盡天良好事做唔出?

南方淫主同淫會,名譽咸濕會長 AV 仁,特別淫賤顧問李啅淫

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]