• 瀏覽: 42,250
  • 回覆: 314
  • 追帖: 2
+4
話明韓國國技丫嘛,黑哨有乜咁出奇

中國選手差在落淚當埸,公道自在人心,何必介懷。英國選手在跆拳界被人恥笑。😂😂😂

輸贏唔重要,噉樣贏咗場比賽就一世有陰影,台唔起頭做人。

運動白人唔夠黃種就年年改賽例如乒乓球,排球,跳水等唔得就用黑哨

民主國家係咁架啦。。

跆拳MlX相樸

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-5-18 05:35 PM 發表
跆拳道世錦賽驚現爭議賽果,16年裡約奧運金牌得主、中國跆拳好手鄭姝音,縱然決賽中於分數上大幅領先對手,但於比賽即將結束時

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20190518/photo/bkn-20190518145053112-0518_00882_001_01b.jpg?20190518150340

跆拳道世錦賽驚現爭議賽果,16年裡約奧運金牌得主、中國跆拳好手鄭姝音 ...
19才子正仆街,根本就係流氓扮紳士.......講黎都哂氣,已經鬼鬼祟祟用廁紙包頭…唔敢浦頭…如果係中國拳手多次出術用手推東道主英國選手出界,裁判反判東道主英國選手10次犯規、裁判即時判英國選手落敗,19才子一定日日係光明頂...天下圍攻中國,重要批評講三次,以侮辱性批評中國拳手做下三流動作...

引用:
原帖由 chun4321 於 2019-5-18 06:48 PM 發表
規例定左相方都知    別人推你出界   自己蠢到吾推返對方   五毛們你可以話條例0N9    我都覺得係    但不能話呢場是黑 ...
吾推返對方係因為守規,而且信任裁判!

缺乏體育精神嘅敗類加仆街裁判!

引用:
原帖由 chun4321 於 2019-5-18 05:56 PM 發表
好心無知就吾好怪別人    完全無犯規而贏
樓主請show自己條黑帶再講野,如無就9up

引用:
原帖由 yuk777044 於 2019-5-18 06:32 PM 發表
白皮豬唔夠人打就出術、白皮基因劣根性
白人天生盜賊的基因

雖替選手不值,但都體驗下中國國技,知其滋味

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-5-18 08:17 PM 發表

吾推返對方係因為守規,而且信任裁判!
甘講,柒朗普加關稅中國係咪吾應該還手

引用:
原帖由 佔中抽水 於 2019-5-18 08:12 PM 發表
中國選手差在落淚當埸,公道自在人心,何必介懷。英國選手在跆拳界被人恥笑。😂😂😂
恥笑無恥的人沒什麼意義.

引用:
原帖由 織田信長 於 2019-5-18 06:01 PM 發表

英國跳水蝗子受燈光影響,美國接棒自己跑又唔係出術,你成世做西狗啦
x2......
師兄講得好!D西狗人格低賤到呢。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]