• 瀏覽: 42,262
  • 回覆: 314
  • 追帖: 2
+4
引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-5-18 05:35 PM 發表
跆拳道世錦賽驚現爭議賽果,16年裡約奧運金牌得主、中國跆拳好手鄭姝音,縱然決賽中於分數上大幅領先對手,但於比賽即將結束時

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20190518/photo/bkn-20190518145053112-0518_00882_001_01b.jpg?20190518150340

跆拳道世錦賽驚現爭議賽果,16年裡約奧運金牌得主、中國跆拳好手鄭姝音 ...
樓主輸好多?

講笑咋

以後世界各國加強推人訓練,理得你幾正規比賽,總之贏就是贏,跆拳道改為自由推撞吧。

引用:
原帖由 無愛 於 2019-5-18 06:39 PM 發表
跆拳變自由搏擊
不好打雙撲算啦

大6人玩下詠春洪拳太極咪算囉,學埋啲泡菜嘢把鬼。

重有球證、旁證,足協,足總,叔偉,全部都系我嘅人,點同我鬥呀?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-5-18 06:18 PM 發表
盧根尼斯呃左熊倪一塊金牌
好經典

引用:
原帖由 brvgii 於 2019-5-18 06:47 PM 發表

你對這運動熟悉? 係咁不停推對手出界有無犯規呢?
不懂!睇新聞話有些是合化的!
但呢個冠軍咁樣攞到,以後點會有人尊重呢項運動呀.....
推呀推,就有世界冠軍了!!!!

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-5-18 05:35 PM 發表
跆拳道世錦賽驚現爭議賽果,16年裡約奧運金牌得主、中國跆拳好手鄭姝音,縱然決賽中於分數上大幅領先對手,但於比賽即將結束時

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20190518/photo/bkn-20190518145053112-0518_00882_001_01b.jpg?20190518150340

跆拳道世錦賽驚現爭議賽果,16年裡約奧運金牌得主、中國跆拳好手鄭姝音 ...
點解要問淘傑?
佢只係在英國路邊吃狗糞便為生的奴性渣滓!

引用:
原帖由 chun4321 於 2019-5-18 06:04 PM 發表
連規例玩法都吾識    自己蠢怪得誰?     
Yes, 自己蠢,
教練仲ON9

引用:
原帖由 samlau28 於 2019-5-18 06:52 PM 發表

不懂!睇新聞話有些是合化的!
但呢個冠軍咁樣攞到,以後點會有人尊重呢項運動呀.....
推呀推,就有世界冠軍了!!!!
明白, 原來跆拳比賽無需靠技術, 只需要推對手出界就可以贏

強國人特色,唔識守規則

引用:

姓陶條冚家剷去扑野都要用廁紙包頭,
又點會出聲呀

引用:
原帖由 brvgii 於 2019-5-18 06:55 PM 發表

明白, 原來跆拳比賽無需靠技術, 只需要推對手出界就可以贏
對呀!
以後就將跆拳同相樸兩項運動二合為一,反正都係推呀推就係世界冠軍啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]