• 瀏覽: 29,320
  • 回覆: 317
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 Khavefun 於 2019-5-18 09:56 PM 發表

米講埋厘啲廢話。無恥就無敵,陸人強項。本人以中立角度去睇事情。睇公屋上樓先後就知。陸人給別人睇唔起係自招既。個個以為著咗套西莊就做咗上等人。玩軟性浸咯。收到港到收唔番台,全世界有眼有辦睇。 ...
師兄是台灣人?

引用:
原帖由 dickwu2009 於 2019-5-18 09:54 PM 發表

香港人在內地娶老婆,
他只可申請她來港並放棄內地戶口,
卻不掉轉頭港男申請往內地入戶並放棄香港身份證,
的確不對。
不知幾多真結婚啦。用錢交易嫁。

我記得第二期有個保安N年前跳正落泳池,第一期跳正落學校門口

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-18 16:37 發表
大圍美田路1號名城2座,今日(17日)下午4時許,一名男子突然從高處墮下,倒臥在大廈平台,保安員發現慌忙報案,救護員接報

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190517/photo/bkn-20190517190556718-0517_00822_001_01b.jpg?20190517195133

19歲,便對社會絕望,繼而輕生,柒娥好事多為之後果!!!:s ...
打開新聞媒體,社交論壇,大多都是吵吵鬧鬧的,讓人悲觀

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-18 04:37 PM 發表
大圍美田路1號名城2座,今日(17日)下午4時許,一名男子突然從高處墮下,倒臥在大廈平台,保安員發現慌忙報案,救護員接報

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190517/photo/bkn-20190517190556718-0517_00822_001_01b.jpg?20190517195133

19歲,便對社會絕望,繼而輕生,柒娥好事多為之後果!!!:s ...
全世界都有人自殺㗎喇,咁所有國家的首長都好事多為?
呢種思維,我只可以同你講,地球太危險了,你都係走吧。

引用:
原帖由 dickwu2009 於 2019-5-18 09:57 PM 發表

師兄是台灣人?
有辦睇就知軟性浸略迫死原居地人。唔好以為個個都係傻子。做個辦比人睇收台就難上加難。反彈更強。

唔跳邊有兇宅執。
最好每層跳一件 

RIP

引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2019-5-18 04:50 PM 發表
日日都有人跳樓
好似日本

如果連一個普通人自殺嘅新聞,都要俾人抽政治水,嗰啲抽水怪,真係唔x都無y用....

引用:
原帖由 piao553 於 2019-5-18 09:59 PM 發表

打開新聞媒體,社交論壇,大多都是吵吵鬧鬧的,讓人悲觀
陸人迫爆港,這是根原。放心悲劇陸續有來。迫到人民不聊生。南亞也是一個大炸彈,將來必有種族沖特。放長相眼睇啦。

堅灰
住靚樓都要跳

名城樓也要1000幻以上才買到吧

未攞到4千先跳

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]