• 瀏覽: 29,348
  • 回覆: 317
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 返工會暈 於 2019-5-18 04:42 PM 發表

閣下身體健康證明蛾嬸唔盡責
X10

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-18 09:20 PM 發表

怪獸家長之過!!
其中之一

RIP 19歲大把前途做乜睇唔開

反正都搵唔到工 早d死可能係解脫

按照地產版d人渣業主理論,只有公屋先會有自殺事件,乜名城係公屋?

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-18 04:50 PM 發表

今日波叔放風,一旦經濟衰退,便會出手緩困,唔知派幾多$呢??
補返啲牛熊錢比我地

引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 2019-5-18 07:24 PM 發表

師兄講得啱,千錯萬錯都係正苦錯,都係777錯,如果佢仲有人性,應該下台
希望下個未見到你

19歲 住名城 都話要死

佢應該好似阿伯咁 住劏房訓閣仔

唔捱過 唔會知自己已擁有好多

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-18 16:37 發表
大圍美田路1號名城2座,今日(17日)下午4時許,一名男子突然從高處墮下,倒臥在大廈平台,保安員發現慌忙報案,救護員接報

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190517/photo/bkn-20190517190556718-0517_00822_001_01b.jpg?20190517195133

19歲,便對社會絕望,繼而輕生,柒娥好事多為之後果!!!:s ...
如果一遇壓力就要死?不知要多少條命才可!

引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 2019-5-18 07:24 PM 發表

師兄講得啱,千錯萬錯都係正苦錯,都係777錯,如果佢仲有人性,應該下台
社會頂層人禍害腥港,全部褲毫膠官有責。

引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 2019-5-18 07:22 PM 發表
$4000都未攞就死,可惜
留比啲煌蟲囉。陸人佔領吞了港人歷代的建設。不費力一一吞併為已有。可恥。

引用:
原帖由 Khavefun 於 2019-5-18 09:34 PM 發表

社會頂層人禍害腥港,全部褲毫膠官有責。
他們都是揾餐飯食啫!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]