• 瀏覽: 4,471
  • 回覆: 75
當年日本都係談判無果,所以兵行險著,殺美國佬一個措手不及,最終奪取整個東南亞,完成帝國霸業

同樣地,中共要做好準備,當中美貿易談判破裂時就即刻偷襲珍珠港,癱瘓太平洋艦隊,利用太平洋艦隊癱瘓的幾個月時間迅速收復台灣和南海,完成統一大業

不過睇死垃圾中共都係唔夠膽偷襲珍珠港,連當年的日本都不如

打老婆的班頭   降婦女的領袖

天若有情天亦老 人間正道是滄桑

佔有過更損失得多, 彷彿有循環因果
追憶 總比平凡易過,
沒試過那知真正愛, 無力再轉送別人
沒愛過那知真正痛, 原來面上沒傷痕
一世的錯為了一次的對
一世的冷為了一次的暖
要笑我笑我天生只有痴
中共跟本就係美國嘅走狗。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2019-5-18 05:10 PM 發表
中共跟本就係美國嘅走狗。
我都開始有啲懷疑中共係美國隻狗,美國話乜就乜,中共真係垃圾

唉,都話咗本土漢奸一定係白癡,又一鐵證。

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-5-18 06:03 PM 發表

我都開始有啲懷疑中共係美國隻狗,美國話乜就乜,中共真係垃圾
中國人民熱愛美國。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2019-5-18 06:26 PM 發表

中國人民熱愛美國。
一定喇,平時就大大聲反美,我一話偷襲珍珠港即刻冇晒人撐,中共真係嘥錢養垃圾

引用:
原帖由 坐六年 於 2019-5-18 06:24 PM 發表
唉,都話咗本土漢奸一定係白癡,又一鐵證。
啫係你反對偷襲珍珠港?  但如果貿易談判破裂中共可能別無他選。。。

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-5-18 04:12 PM 發表
當年日本都係談判無果,所以兵行險著,殺美國佬一個措手不及,最終奪取整個東南亞,完成帝國霸業

同樣地,中共要做好準備,當中美貿易談判破裂時就即刻偷襲珍珠港,癱瘓太平洋艦隊,利用太平洋艦隊癱瘓的幾個月時間迅速收復台灣和南海,完成統一大業

不過睇死垃圾中共都係唔夠膽偷襲珍珠港,連當年的日本都不如 ...
中美1打仗
你祖國印度就漁人得利
但你呢啲低端技倆
連香港班傻仔西毛都呃唔到
點呃到中美

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-5-18 04:12 PM 發表

不過睇死垃圾中共都係唔夠膽偷襲珍珠港,連當年的日本都不如 ...
正扑街仔!被毒果毒壞腦?!要偷襲都係偷襲呆灣啦,拿下不沉超級航母島!咩野第一第二島鏈,全部鳥飛!全是毒水的腦撚出日軍腳汗仲臭的橋出來!

狗噏放屁!

唔使,將香港幾條漢奸捉返大陸槍斃更有震懾力

引用:
原帖由 隨風隨緣 於 2019-5-18 06:43 PM 發表

中美1打仗
你祖國印度就漁人得利
但你呢啲低端技倆
連香港班傻仔西毛都呃唔到
點呃到中美
唔洗呃,歷史上談判一破裂就係戰爭嘅開始,不過睇死中共都係繼續做死狗

引用:
原帖由 c8888k8888 於 2019-5-18 06:43 PM 發表

正扑街仔!被毒果毒壞腦?!要偷襲都係偷襲呆灣啦,拿下不沉超級航母島!咩野第一第二島鏈,全部鳥飛!全是毒水的腦撚出日軍腳汗仲臭的橋出來! ...
正一白痴,唔消滅太平洋艦隊點過台灣海峽呀?  用下腦啦!

引用:
原帖由 y2k2 於 18/5/2019 16:12 發表

當年日本仔用呢招結果食左兩個原子彈

中共夠薑就談判破裂時偷襲珍珠港,唔係就只會一世做美國隻狗!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]