• 瀏覽: 14,131
  • 回覆: 341
+10
除咗奴性重之外,也因為其實中共人個個都想做皇帝,而民主投票選舉就係阻礙帝王之路的攔路虎,所以會受到中共人鄙視和憎恨,時時刻刻想消滅民主行獨裁之路

打老婆的班頭   降婦女的領袖

天若有情天亦老 人間正道是滄桑

佔有過更損失得多, 彷彿有循環因果
追憶 總比平凡易過,
沒試過那知真正愛, 無力再轉送別人
沒愛過那知真正痛, 原來面上沒傷痕
一世的錯為了一次的對
一世的冷為了一次的暖
要笑我笑我天生只有痴
而家反對派就利用年青人心態
打做民主就係反政府
反政府就係民主

攪到香港烏煙瘴氣

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-5-18 01:47 PM 發表
除咗奴性重之外,也因為其實中共人個個都想做皇帝,而民主投票選舉就係阻礙帝王之路的攔路虎,所以會受到中共人鄙視和憎恨,時時刻刻想消滅民主行獨裁之路 ...
民主的特朗普,菜英文, 黎智英給了你什么???

引用:
原帖由 breadstick 於 2019-5-18 04:05 PM 發表

民主的特朗普,菜英文, 黎智英給了你什么???
民主係無價,好似義工咁,不過你哋唔會明架喇

龍緯汶

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-5-18 04:14 PM 發表

民主係無價,好似義工咁,不過你哋唔會明架喇
釘書豬?
尾腳隊長?

憎騙徒=/=憎民主

引用:
原帖由 青山無上師 於 2019-5-18 04:18 PM 發表
憎騙徒=/=憎民主
騙徒只係藉口,你哋根本不愛民主只愛獨裁

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-5-18 01:47 PM 發表
除咗奴性重之外,也因為其實中共人個個都想做皇帝,而民主投票選舉就係阻礙帝王之路的攔路虎,所以會受到中共人鄙視和憎恨,時時刻刻想消滅民主行獨裁之路 ...
當發現實現民主班人行為,
同共產黨班人冇分別就。。。

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-5-18 04:22 PM 發表

騙徒只係藉口,你哋根本不愛民主只愛獨裁
犯民選代表有一人一票嗎
學生會選主席有一人一票嗎
騙徒只係利用民主實質獨裁

中國人就係被帝制洗腦, 認為成日奴隸是一件好威o既事

引用:
睇吓呢班人嘅德性就知。
民主在他們手中都會變成不民主。

我恨民主派,但唔恨民主,因為民主派一啲都唔民主

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]