• 瀏覽: 14,158
  • 回覆: 341
+10
因為做開奴隸

引用:
原帖由 2015627 於 2019-5-18 02:00 PM 發表
而家反對派就利用年青人心態
打做民主就係反政府
反政府就係民主
攪到香港烏煙瘴氣
亂講...睇法吾一樣就反政府?一

引用:
原帖由 2015627 於 2019-5-18 02:00 PM 發表
打做民主就係反政府
反政府就係民主
攪到香港烏煙瘴氣
果班係黃屍,仲有班中間

飯民式民主就係袋黑金出賣香港,他們做的是民主,唔好侮辱民主啦

引用:
原帖由 赤共 於 2019-5-18 04:48 PM 發表

尤其太監,太監都好支持帝制,反民主
明顯你做過太監,唔係你點會知?

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-5-18 01:47 PM 發表
除咗奴性重之外,也因為其實中共人個個都想做皇帝,而民主投票選舉就係阻礙帝王之路的攔路虎,所以會受到中共人鄙視和憎恨,時時刻刻想消滅民主行獨裁之路 ...
搞清楚, 喺好憎恨扮民主慨"泛淫黃歹西毛
"

引用:
打做民主就係反政府
反政府就係民主
攪到香港烏煙瘴氣
可惜仍然大量智障分吾清飯民至糸攪事分子
孌童麻甩刀糸民主人士

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-5-18 01:47 PM 發表
除咗奴性重之外,也因為其實中共人個個都想做皇帝,而民主投票選舉就係阻礙帝王之路的攔路虎,所以會受到中共人鄙視和憎恨,時時刻刻想消滅民主行獨裁之路 ...
因為是假民主!

印度咪最民主囉,6票贊成1票反對,咪可以同佢做愛囉,唔算強姦架。

我憎恨民族係因爲太多好似樓主你呢D白癡愚民

引用:
原帖由 wtfbro 於 2019-5-18 08:00 PM 發表

乜有chi na人無端端被bang瓜?你咁驚做咩?身有屎呀?最多身上咪得五毫子咁大把。。。放心你好安全
原來你電視都無睇過,咁怪唔知你講嘢咁笨實,既然你咁可憐,我就無謂再同你傾,費事加重你自卑,最終自殺,你跪安啦。

引用:
原帖由 estateman 於 2019-5-18 08:15 PM 發表

可惜仍然大量智障分吾清飯民至糸攪事分子
孌童麻甩刀糸民主人士
我相信呢個問題喺唔會有得救。

引用:
原帖由 breadstick 於 2019-5-18 04:05 PM 發表

民主的特朗普,菜英文, 黎智英給了你什么???
如果你認為你擁有既所有野,都係你主子𧶽與既話,你其實好識合共產極權既統治,可惜唔係人人都係咁諗

引用:
原帖由 yc0688 於 2019-5-18 07:31 PM 發表
你為什麼憎恨鴉片?因為它是毒品,民主就是毒品,所以憎恨民主。
咁你咪唔清楚law,佢地已經認為毒品並唔係d咩野問題,因為人權。

你d台灣省人連雞屎忽都冇得食