• 瀏覽: 1,219
  • 回覆: 27
+4
立法會內有建制派議員認為,將《逃犯條例》草案直接交上大會可能是政治現實,泛民就指此舉會突顯政府不尊重立法會。

無論點,最後都係會通過,拖都拖唔到幾耐

新聞來源連結:
http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/news/548795/

引用:
原帖由 sweatyhands 於 2019-5-18 12:31 PM 發表
立法會內有建制派議員認為,將《逃犯條例》草案直接交上大會可能是政治現實,泛民就指此舉會突顯政府不尊重立法會。

無論點,最後都係會通過,拖都拖唔到幾耐

新聞來源連結:
http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/news/548795/ ...
逼上大會

犯民係未UC

香港市民睇圖有乜感想...

犯民搞亂議會
要為此負上全責

毛婆梨花帶雨說 : 呢一個係極壞嘅先例~

帽廠申招牌淫笑說 : 我質疑咁樣做是否合法~

政治現實,啱,甘其實要議員做乜?可以解散,全部收工

引用:
原帖由 swerner 於 2019-5-18 02:31 PM 發表
犯民議員?
咪去打人
去恐嚇人

引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 2019-5-18 01:24 PM 發表
香討嚴禁吹雞喎,
而且香討的貼文絕大多數都係支持逃犯條例, 只有犯民支持[殺人有理, 強姦無罪.]

引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 2019-5-18 01:24 PM 發表
梗係承受得起啦,放多d自由行米得囉!

引用:
又幾十幻人,又係籌款時間了。

引用:
原帖由 swerner 於 2019-5-18 02:31 PM 發表
要做俾人睇有民意授權 咁會有說服力

議員係代表地區或組織的代表

氓陴5月26日又搞遊行, 最好同場加映有人全身淋電油自焚, 咁政府一定撤回逃犯條例.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]