• 瀏覽: 26,974
  • 回覆: 136
  • 追帖: 4
+2
唔俾番錢唔使旨意離開大陸

所以話美女係最強的武器

好,如果大陸可以審,真係對苦主一種安慰。

引用:
原帖由 領導班了 於 2019-5-18 07:39 AM 發表
信警察不如信公安 傻騙自己送中on到爆炸 騙徒無理由可以不用坐監

警方去年高調打擊多個倫敦金詐騙集團,但倫敦金騙案仍無日無之,單是今年首3個月警方已錄得5宗,涉款逾1,400萬元。有苦主去年被騙後,眼見涉案的財金公司竟換湯不換藥,繼續利用美人橫行無忌,更食髓知味再向苦主出招,遂將計就計,花7個月以非常手段反擊。《蘋果》日前直擊事主成功引誘騙子現身廣東順德,上演一場鬥智鬥力的局中局,最後在內地公安 ...
毒果 又作新聞 幾時汁呀。唔好再妖言惑眾

引用:
原帖由 Western_Sausage 於 2019-5-18 08:57 AM 發表
抵L死,大家同行做AA,好好地有Sale屎唔做學人做倫敦金

今次公安好波!
整個倫敦金市場都需要整頓。話AA嘅不過係煮蔥花牛肉淨煮蔥、捉亂過馬路唔捉銀行劫案。

其實我有幾次系巴士站好多人的情況下踢爆左問人交通費貴唔貴的女系投資公司的人,好多人聽到之後依然將自己的電話號碼乖乖奉上,中計之後聲稱自己系苦主喎

引用:
原帖由 領導班了 於 2019-5-18 07:39 AM 發表
信警察不如信公安 傻騙自己送中on到爆炸 騙徒無理由可以不用坐監

警方去年高調打擊多個倫敦金詐騙集團,但倫敦金騙案仍無日無之,單是今年首3個月警方已錄得5宗,涉款逾1,400萬元。有苦主去年被騙後,眼見涉案的財金公司竟換湯不換藥,繼續利用美人橫行無忌,更食髓知味再向苦主出招,遂將計就計,花7個月以非常手段反擊。《蘋果》日前直擊事主成功引誘騙子現身廣東順德,上演一場鬥智鬥力的局中局,最後在內地公安 ...
上段話嚟緊,下段就拉咗。。。。。。人哋就無頭無尾,你就無中間嗰段,想點呀?不過,亮點係:有人警告記者不得在內地非法採訪,但係蘋果記者可以同公安同場出現喎。。。。。。。。

佢點作都得啦

圖呢領導,無圖無真相

每日一毒果, 真相遠離我

蘋果可以上大陸採訪,呢個先係大新聞

引用:

香港人會响大陸開戶口買倫敦金?
唔好玩啦!

引用:
原帖由 睇天做人 於 2019-5-18 08:04 AM 發表
故事創作不錯
成個故事都冇講點重點。

引用:
原帖由 3個綠色隊長 於 2019-5-18 01:05 PM 發表
其實我有幾次系巴士站好多人的情況下踢爆左問人交通費貴唔貴的女系投資公司的人,好多人聽到之後依然將自己的電話號碼乖乖奉上,中計之後聲稱自己系苦主喎 ...
成日有,話只問三條問題,啋佢都傻,三條問題問嚟做咩?
我會答啱啱問完冇耐,又問?佢就會識趣走開。
咁梗係,你見人靚,答嗲,多多唔夠死。等如街上啲北姑,你一同佢有眼神交流就會撩你一樣,你唔望佢,根本佢連位都冇得入。

有左逃犯引渡條例,香港d倫敦金睇怕要搬去倫敦了😂😂😂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]