• 瀏覽: 24,142
  • 回覆: 439
  • 追帖: 1
+12
你block人就得,人block你就唔得,又話人單邊主意又話你霸凌,真係好笑。

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-5-18 01:57 AM 發表
你block人就得,人block你就唔得,又話人單邊主意又話你霸凌,真係好笑。
點解咁多點解, 沒得點解, 唔鐘意就唔好理佢,

一開始,大陸人以為係國家衰。唔俾佢地出去睇

然後佢地翻墻,旅遊
之後佢地發覺,外邊狂插大陸。而且係無原則,無證據,無調查,又唔去了解大陸真實情況。
火到同佢地嘈都無用。

然後大陸人覺得,其實國家為佢地好,費事煩

識唔識分硬件同軟件呀?華為做乜㗎?同 Google,Youtube,whatsapp 比,不倫不類啦,華為要比,都比思科同蘋果啦!

大陸野邊可以比外界知
https://topick.hket.com/article/1458290/各地元首薪金大搜查   邊個人工最低?

689月薪每月37萬

小刁年薪才17萬

是689值呢個價,定小刁有其他暗收入?

在強國,消息一定要封鎖

真相,不能被公開的

本土漢奸自己話唔係中國人,中國嘅事關你春事咩,成日叫大陸唔好干預香港,本土漢奸就成日搞人。

引用:
原帖由 坐六年 於 2019-5-18 04:38 AM 發表
本土漢奸自己話唔係中國人,中國嘅事關你春事咩,成日叫大陸唔好干預香港,本土漢奸就成日搞人。
咁你又錯晒啦,共產黨不代表中國,更不代表漢族喎

有cctv嘅新聞聯播睇就已經足夠。每日都歌舞升平。其他嘢睇多咗就難控制人心

引用:
原帖由 kam0001 於 2019-5-18 04:56 AM 發表

吓,共產黨不代表中國,你up乜春你自己知唔知架?連中國邊個揸莊你都未知就讀多d書啦,共產黨唔代表中國唔通攻民黨班漢奸咩。

引用:
原帖由 kam0001 於 2019-5-18 04:56 AM 發表

共產黨  吾代表中國人  咁共產黨代表d咩?  想笑死人咩!   吾通日皇奴架蔡英文先代表中國人?

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-5-18 01:57 AM 發表
終共好驚佢哋咖

引用:
原帖由 chenflie 於 2019-5-18 02:30 AM 發表
一開始,大陸人以為係國家衰。唔俾佢地出去睇

然後佢地翻墻,旅遊
之後佢地發覺,外邊狂插大陸。而且係無原則,無證據,無調查,又唔去了解大陸真實情況。
火到同佢地嘈都無用。

然後大陸人覺得,其實國家為佢地好,費事煩 ...
鴕鳥

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]