• 瀏覽: 24,278
  • 回覆: 439
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-5-18 09:45 AM 發表

只是知道有人對號入座。
甘你一定係收左錢為中國共産黨在香港攪亂既亂黨。

簡單D叫5毛,我叫你做1蚊不值!

我可唔可以甘講?我覺你唔止對號入座,直頭成間包起order要睇咩戲就要做咩戲

你搬龍門都睇清楚我係咩人呀。。
你呢D分身戶口。。

我係香討身經百戰,我那怕你搬屋搬廠搬寫子樓呀

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-5-18 01:57 AM 發表
你block人就得,人block你就唔得,又話人單邊主意又話你霸凌,真係好笑。
C主⋯⋯⋯乜宇宙最強14億人口中國封晒⋯⋯⋯Google⋯⋯⋯Youtube⋯⋯⋯whatsapp⋯⋯⋯

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-5-18 09:40 AM 發表

所以老美更加無恥。
比無恥中國真係唔夠美國黎,下次中國要試下用更無恥更下流既方法先得,兵不厭詐嘛

引用:
原帖由 kam0001 於 2019-5-18 04:56 AM 發表

咁你又錯晒啦,共產黨不代表中國,更不代表漢族喎
夠鐘起身啦、面對現實吧啦。

引用:
原帖由 ultra 於 2019-5-18 09:39 AM 發表

管理得好?甘你既要求太低。。。
講一個地方安全,強國遠遠完勝尾國!

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-5-18 01:57 AM 發表
你block人就得,人block你就唔得,又話人單邊主意又話你霸凌,真係好笑。
主要原因有二:
一,中國當年知道自己無科技產業,而科技產業係極度重要影響自己國家長遠發展,必須自己要發展科技產業同時不被籠斷,只有禁左國外既科技公司,給時間自己既科技產業發展,同時免得將來被美國當奴隸當狗!中國早就知道美國為左保持一哥,咩手段都有!

二,當年美國歐洲所有西方媒體都不斷在中國周邊地區沫黑中國,一是因為中國是共產主義,二是美國早就知道中國人口基數和能力,早晚會影響美國地位,想盡一切可以分裂中國人既方法去分裂中國!美國怎樣一步一步用民主洗腦的方法去分裂中東國家,造成別人內戰,從中得取利益,中國是完全看在眼裡!

中國當年雖然9憶人口,但加起來的總和是比整個美洲還要多,要是有一少部分的人被洗腦,被分裂出來搞內亂!就已經死光光不用發展了!單單看香港現在被分裂成什麼樣,有多少個政治派在爭來爭去。你放大到中國,如果以民主,資本主義去管理,國家單單處理社會人士的爭吵,都已經不用活了!而且當年教育都沒有搞好,百分之90都是農民,如果給西方媒體先來教育中國人,下一代都成了外國奴了,中國人就完全被洗腦和分裂了!

中國人早就知道,必須不能夠給西方媒體進來!所以必須禁!直到一個程度,西方放棄沫黑中國,不再打算分裂中國,中國有實力做世界大國,有軍事實力讓別人閉嘴時,中國就是慢慢開放的時候!

如果中國當年無甘樣做!今時今日中國就是中東既現狀!

引用:
原帖由 水底回收的豬豬 於 2019-5-18 09:52 AM 發表

真係好安全架。。我一定信。。但我對眼同我講又另一樣野喎

引用:
原帖由 水底回收的豬豬 於 2019-5-18 09:52 AM 發表

無錯,尤其疫苗,奶粉,醫療方面,中國既安全都完勝美國!

好啦。。慢慢地繼續甘唱好共產黨啦。。

我去濕下先

就係知道美國至叻嘅手法,其實中國都係彼此彼此。打個和

引用:
原帖由 pompas 於 2019-5-18 09:56 AM 發表

無錯,尤其疫苗,奶粉,醫療方面,中國既安全都完勝美國!
咩呀。全宇宙之帝啦

引用:
原帖由 raygogo 於 2019-5-18 07:44 AM 發表

小習不雖要工資,因為他想要什麼都不用花錢,普通人才要花錢
真係叫G錢都慳番!

因為唔可以比國民知道外國訊息

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]