• 瀏覽: 24,296
  • 回覆: 439
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-5-18 09:02 AM 發表

老毛亡,中國都唔會亡啦,真系腦生草。

腦生草的黃奴,看看做美奴的下場啦。Toyota一樣危害美國的安全利益。
攪到日本人食左20年草,真慘

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-5-18 09:02 AM 發表

老毛亡,中國都唔會亡啦,真系腦生草。

腦生草的黃奴,看看做美奴的下場啦。Toyota一樣危害美國的安全利益。
你除左話人係黃人仲識咩呢?你都未答我問題

引用:
原帖由 煙如織 於 2019-5-18 03:08 AM 發表
識唔識分硬件同軟件呀?華為做乜㗎?同 Google,Youtube,whatsapp 比,不倫不類啦,華為要比,都比思科同蘋果啦!
大陸唔想控制唔到訊息就禁軟件,美國唔想偷唔到訊息就禁硬件。

引用:
原帖由 水底回收的豬豬 於 2019-5-18 09:34 AM 發表

但佢地已經算管理得好係事實!應做就做,起碼唔會為左經濟利益或選票,選舉經費好似尾國咁,將明知對國民唔好的槍械及大麻都可以合法化!
管理得好?甘你既要求太低。。。

引用:
原帖由 chenflie 於 2019-5-18 02:30 AM 發表
一開始,大陸人以為係國家衰。唔俾佢地出去睇

然後佢地翻墻,旅遊
之後佢地發覺,外邊狂插大陸。而且係無原則,無證據,無調查,又唔去了解大陸真實情況。
火到同佢地嘈都無用。

然後大陸人覺得,其實國家為佢地好,費事煩 ...
無證據怕乜比人睇,
同人嘈都冇用?又派你班毛來香港嘈?
咁撚賤都做得出

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-5-18 09:39 AM 發表

同你講做美奴,下場也不好咯。匯豐和toyata就是例子啦,有無腦啊。
請問你有咩証明我係美奴呢?唔鐘意共産黨就係美奴?

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2019-5-18 08:02 AM 發表

記得唔好問點解華為俾人block
block咩block囉, 關人撚事咩, 華為又唔係我開的

引用:
原帖由 水底回收的豬豬 於 2019-5-18 09:34 AM 發表

但佢地已經算管理得好係事實!應做就做,起碼唔會為左經濟利益或選票,選舉經費好似尾國咁,將明知對國民唔好的槍械及大麻都可以合法化!
我支持中共繼續嚴管中國人的,就算拉幾多屠幾多殺幾多都唔關人事,只要唔好攪到全世界就得

國家最高級果幾位包括習總D兄弟姊妹,自己仔女都有綠咭,你同我請美奴?

甘只可講你去唔到美國係葡萄D啦

引用:
原帖由 ultra 於 2019-5-18 09:43 AM 發表
國家最高級果幾位包括習總D兄弟姊妹,自己仔女都有綠咭,你同我請美奴?

甘只可講你去唔到美國係葡萄D啦
中共領導人子女去美國留學定居都係為中國好,係另類愛國體現,或者係美國尋找中國夢,平民不可妄議

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]