• 瀏覽: 24,282
  • 回覆: 439
  • 追帖: 1
+12
無人敢答我呀?。。哈。。只有習帝亡中國先會亡羅

唔通tumptump下台美國就亡國?甘米亡左44次?

儍瓜先會講共産黨亡中國就會亡
他媽的共産黨就係中國。哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈天大笑話。井底之蛙都不如

講得出呢D野既人,1係中國國家隊鍵盤俠
1係個腦生草,比人灌水洗左腦

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-5-18 01:57 AM 發表
你block人就得,人block你就唔得,又話人單邊主意又話你霸凌,真係好笑。
按 WTO 時間表,通訊一環係最後開放一環。
FYR,你知唔知點解2007中國將大部分重要銀行安排上市(工商銀行而家市值最大公司)。原因就係依照中國加入 WTO (2001)七年後需要開放金融市場。如果中國啲銀行唔上市(中國那時仲係窮/未成熟),啲銀行會比人收購。

一切都有 WTO 時間表!

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-5-18 01:57 AM 發表
你block人就得,人block你就唔得,又話人單邊主意又話你霸凌,真係好笑。
而家,香港只是容許部份城市居民可以來香港旅遊,已經有香港人覺得頂唔順。
相信先生讚成所有中國居民可以無限制來香港旅遊探訪?
到時候,有過百倍中國大陸人來香港的話,香港能應付嗎?
同樣道理,也可以形容網絡世界。

中國加入 WTO 後,仲係發展中國家。如果一下子所有市場開放,好容易比發達國家收購哂。
所以,WTO 有時間表。零售市場一早開放,銀行金融第二,通訊好後。待那些中國企業有競爭能力,才能開放。如果唔係,中國市場會比發達國家吞噬/吞併。

答唔答到你!

終共成日賊喊捉賊!

引用:
因為會精神污染,我地有百度、wechat,可以比的正確歷史觀,又可以從獲取的數據找出反動份子,確保國家安全

引用:
原帖由 chenflie 於 2019-5-18 02:30 AM 發表
一開始,大陸人以為係國家衰。唔俾佢地出去睇

然後佢地翻墻,旅遊
之後佢地發覺,外邊狂插大陸。而且係無原則,無證據,無調查,又唔去了解大陸真實情況。
火到同佢地嘈都無用。

然後大陸人覺得,其實國家為佢地好,費事煩 ...
黨都係為中國人好,你地唔好問

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-5-18 03:56 AM 發表
連香討都block
咁愛國愛黨都block, 痴線

引用:
原帖由 坐六年 於 2019-5-18 04:38 AM 發表
本土漢奸自己話唔係中國人,中國嘅事關你春事咩,成日叫大陸唔好干預香港,本土漢奸就成日搞人。
仲有,六四又關春你事?!

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-5-18 09:30 AM 發表

youtube係社交網頁咩?google係社交網頁咩?
YouTube唔算咩?Google當然唔止係社交網頁啦!

引用:
原帖由 ultra 於 2019-5-18 07:53 AM 發表

姐共産倒台。。中國就滅亡?

你自己搞清楚先啦,中國係國家,其產黨只係中國呢個國家現時既掌權人。。換人換黨也是中國

我愛中國,但我好L增中國共産黨! ...
但佢地已經算管理得好係事實!應做就做,起碼唔會為左經濟利益或選票,選舉經費好似尾國咁,將明知對國民唔好的槍械及大麻都可以合法化!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]