註冊 登入



龍緯汶,(LUNG Wai-man, James,1974年8月15日-),影事及娛樂事務管理處電視及電台廣播諮詢小組組員,香港深水埗區議會增選委員、社區事務委員會關注南亞裔人士生活工作小組成員,香港社區發展網絡總幹事及捐助者之一,民主派政黨南方民主同盟黨主席。被視為香港泛民主派的一員,亦是香港作曲家及作詞家協會會員。同時也是香港基督教協進會成員

神愛細人



引用 TOP

被引用(16)
一兼數拾職,唔怪之得每次示威,毒果都話有數拾組織參與。


引用 被引用(2) TOP

呢條死矮仔有份拿支龍獅期去石岗軍營,話到明要港獨,咁嘅人都唔DQ?


引用 TOP

民主派加耶L,天下無敵,壞事做盡,教授殺老婆,黄屯門父母殺仔女,黄周X亮殺父母!
畫家潘非禮,搶手機,搶咪,燒的士,整炸彈,踢阿伯,蝦女人............但仍有大批選民投他們,香港人的智慧果然係高深莫測!



引用 TOP

信邪教,死後輪迴入無間地獄!


引用 TOP

首先要停左呢堆銜頭先, 唔好俾機會佢再借意接觸兒童, 尤其係女童


引用 TOP

妙回


引用 TOP

神愛小西人!


引用 被引用(1) TOP

又係耶撚


引用 TOP

仆街販民耶L


引用 TOP

add
神愛細人+boys/girls.




引用 被引用(2) TOP

如有雷同,實屬巧合


引用 TOP

睇到眼都花埋, 名銜多,有撚用呀,都係西人一個,睇到火都嚟埋


引用 TOP

耶能,收皮吧


引用 TOP

都話犯民啲天主教徒同基督教徒全部都唔係好人,又一例子


引用 被引用(1) TOP

伸延閱讀
 17 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
 
發新話題發佈投票


重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。