• 瀏覽: 26,034
  • 回覆: 303
  • 追帖: 1
+8
吾知d  日皇奴  咩邏輯 幫主人  要求 別人返工 做野  但又吾想出糧   人地追糧  係咁吊人地邪惡中共  大6人    (呆蛙有腦架 吾使比民進黨玩死拉)

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-5-17 05:05 AM 發表

共產黨要玩政治,美國就同你玩
係叻就唔使搞咁耐啦,傾一國之力去搞中國一間民企都唔掂,真心廢。

引用:
原帖由 yat69 於 2019-5-17 05:38 AM 發表

呢度咁多人話中國衰,乜嘢共慘黨
咁唔中意,重唔快 d 移民美國?
重留喺度把撚咩,
水係大陸黎既,唔好衝涼丫,唔好食大陸嘢丫,唔好用大陸做既嘢丫,咁憎大陸, ...
你咁講就啱啦,水係用香港人嘅錢買,唔係大陸送架!
不過,野可以唔食大陸,雞唔可以唔叫大陸,仲有唔可以唔玩 淘寶

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-5-17 06:37 AM 發表

總之打爆華為是我一生中理想
咁睇你會抱憾終生喎

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2019-5-17 05:17 AM 發表

都冇人想做美國生意!  美國要求中國開放市場 比美資揾錢!   同時自己又緊閉市場  吾比中資揾錢!者係點?  當中國人傻仔明揾笨柒!   講咁值口把咩   而下咩年代呀   清未呀任你烤炸!?  痴痴地架! ...
華為一向在美國銷售,今日先封殺。
大陸三間電訊公司邊間係美資?

大陸一向在美國市場搵食,從不開放大陸市場俾美國。

無所不用其極,逼中國就範.可憐中國人人..

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2019-5-17 05:26 AM 發表

你都岸鳩架  吾封你美國未利花信息!  想學中東呀  日日打內戰!  10年間死50萬兒童!
你仲昂鳩,香港在 Facebook 用,香港日日打內戰未?日日死幾個兒童未?

引用:
原帖由 日理萬肌 於 17-5-2019 05:19 發表

中國封殺左Facebook,Google,YouTube,Yahoo,WhatsApp,twitter
連香討都唔放過
未就係,佢哋自己都唔開放呢D apps比國民啦,竟然好意思話美國唔開放比中國?

引用:
原帖由 yat69 於 2019-5-17 05:38 AM 發表

呢度咁多人話中國衰,乜嘢共慘黨
咁唔中意,重唔快 d 移民美國?
重留喺度把撚咩,
水係大陸黎既,唔好衝涼丫,唔好食大陸嘢丫,唔好用大陸做既嘢丫,咁憎大陸, ...
香港大把左派,民建聯,工聯會成員日日愛國,手揸外國護照又點解釋?

引用:
原帖由 wacoal1990 於 17-5-2019 05:28 發表

呢D用香港卡可上線。無問題的
但是國內人多數用返國內指定coverage 呢!

引用:
原帖由 freeyauchan 於 17-5-2019 05:29 發表

吊你老母  叫美國開發 市場比百度呀  !    美國佬又吾限   玩呀!  好好玩咩!?
百度未又係抄人地。

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2019-5-17 06:16 AM 發表

太仁慈了,下一步是恢復奴隸制度,定性華人為奴隸,任勞任姦,先符合美國人優先。
講出你心聲,原來你想俾人任勞任奸。

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2019-5-17 06:20 AM 發表

你是想說  當時 支持中國加入 wto 的國家是白痴?喔!美國原來是傻的!
沒錯  當時 支持中國加入 wto 的國家美國正是白痴?
他們沒想過中國會不兌現承諾

中國封殺三星 蘋果,國人主力用國貨,有戲睇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]