• 瀏覽: 26,032
  • 回覆: 303
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-5-17 06:13 AM 發表

美國依家先還拖,已經十分仁慈
太仁慈了,下一步是恢復奴隸制度,定性華人為奴隸,任勞任姦,先符合美國人優先。

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-5-17 04:34 AM 發表
美國繼要求加拿大政府拘捕華為副董事長孟晚舟以及起訴華為違反出口禁令後,再進一步出招封殺,從採購零件及出售產品兩方面,實行夾擊華為。美國商務部在當地時間周三宣布,把華為及旗下70間關...

//static.hkej.com/hkej/images/2019/05/17/2139372_a6a4cf92fddc66dacb86215f277eb86d_620.png

盡快把毒瘤華為消滅, ...
絕對正確

引用:
原帖由 kam0001 於 2019-5-17 06:00 AM 發表

如果沒有中國的參與,世界肯定百分百活得更更更更更好
你是想說  當時 支持中國加入 wto 的國家是白痴?喔!美國原來是傻的!

本人開始罷買美國貨,美國食品。亦會叫身邊人響應。支持中國,制裁美國霸權!

那是之前,我相信越來越多華人反美!Wait and see the power of ALL together!!

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-5-17 05:29 AM 發表
美囯要玩咩都好啦,唔好玩到好似「泛民」咁,「玩死民生」先安樂,香港巳經有樣你睇。

泛民做到玩死民生,係無可奈何;但係佢地係民選出嚟,可以大膽講句:吹咩?

引用:
原帖由 kam0001 於 2019-5-17 05:59 AM 發表

如果唔係世界開放市場俾中國,而家大陸重係月薪五百呀
你究竟明唔明
而且中國從來都冇公平交易
你又吾講下  冇中國人服務世界  世界又會點?  單邊吾係討論   討論一定係雙邊架!  羅完好處吾使付出!  邊個同你玩呀?  傻架?

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-5-17 06:21 AM 發表

美國定性大陸人係狗
甘快??消息來源?

哎唷,淫正匪又話美國非買華為不可既

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-5-17 05:05 AM 發表

共產黨要玩政治,美國就同你玩
一個白痴總統,為咗國強,犧牲人民。What a good leader!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]