• 瀏覽: 26,035
  • 回覆: 303
  • 追帖: 1
+8
中國大把貨係吾做你美國人生意  比吾比先!  吾比去世貿  告我地中國人!  係咁簡單

提示: 違規內容已被屏蔽
賊喊捉賊

引用:
原帖由 kam0001 於 2019-5-17 05:42 AM 發表

你話:「都冇人想做美國生意!」
全世界都想,習近平最想

你話:「美國要求中國開放市場 比美資揾錢! 同時自己又緊閉市場」
美國一直開放大部分市場俾中國,而係中國緊閉市場。啫係點?  當全世界人傻仔明揾笨柒!
中國當年申請加入 WTO 時作出嘅承諾,而家過晒期限都完全冇兌現
如果唔係世界開放市場俾中國,而家大陸重係月薪五百呀 ...
“無法想象,如果沒有中國的積極參與,當今世界的多邊合作會是怎樣,對于世貿組織來說尤其如此,中國履行對世貿組織的承諾贏得高度讚賞。”7月13日,世界貿易組織(WTO)對中國第七次貿易政策審議在日內瓦結束,瑞士常駐世貿組織代表團大使狄迪爾·查博維如是說。

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2019-5-17 05:52 AM 發表

咩叫公平交易!?  第2  美國吾開放信息市場     你去wto  張程睇下拉    講有咩用!?   
如果唔係世界開放市場俾中國,而家大陸重係月薪五百呀
你究竟明唔明
而且中國從來都冇公平交易

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2019-5-17 05:58 AM 發表

“無法想象,如果沒有中國的積極參與,當今世界的多邊合作會是怎樣,對于世貿組織來說尤其如此,中國履行對世貿組織的承諾贏得高度讚賞。”7月13日,世界貿易組織(WTO)對中國第七次貿易政策審議在日內瓦結束,瑞士常駐世貿組織代表團大使狄迪爾·查博維如是說。 ...
如果沒有中國的參與,世界肯定百分百活得更更更更更好

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2019-5-17 05:29 發表

吊你老母  叫美國開發 市場比百度呀  !    美國佬又吾限   玩呀!  好好玩咩!?
但百度係響美國上市喎

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-5-17 05:19 AM 發表

中國封殺左Facebook,Google,YouTube,Yahoo,WhatsApp,twitter
計香討都唔放過
所以美國家下叫做還拖,係自衛的一種。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]