• 瀏覽: 26,021
  • 回覆: 303
  • 追帖: 1
+8
唔岩就打啦,怕你有牙,你班美犬到時小心啲啊,一次過拉哂出來打把啊。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-5-17 04:34 AM 發表
美國繼要求加拿大政府拘捕華為副董事長孟晚舟以及起訴華為違反出口禁令後,再進一步出招封殺,從採購零件及出售產品兩方面,實行夾擊華為。美國商務部在當地時間周三宣布,把華為及旗下70間關...

//static.hkej.com/hkej/images/2019/05/17/2139372_a6a4cf92fddc66dacb86215f277eb86d_620.png

盡快把毒瘤華為消滅, ...
呢度咁多人話中國衰,乜嘢共慘黨
咁唔中意,重唔快 d 移民美國?
重留喺度把撚咩,
水係大陸黎既,唔好衝涼丫,唔好食大陸嘢丫,唔好用大陸做既嘢丫,咁憎大陸,

引用:
原帖由 yat69 於 2019-5-17 05:38 AM 發表

呢度咁多人話中國衰,乜嘢共慘黨
咁唔中意,重唔快 d 移民美國?
重留喺度把撚咩,
水係大陸黎既,唔好衝涼丫,唔好食大陸嘢丫,唔好用大陸做既嘢丫,咁憎大陸, ...
你同習習家人講,佢地多人拿綠卡

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2019-5-17 05:17 AM 發表

都冇人想做美國生意!  美國要求中國開放市場 比美資揾錢!   同時自己又緊閉市場  吾比中資揾錢!者係點?  當中國人傻仔明揾笨柒!   講咁值口把咩   而下咩年代呀   清未呀任你烤炸!?  痴痴地架! ...
你話:「都冇人想做美國生意!」
全世界都想,習近平最想

你話:「美國要求中國開放市場 比美資揾錢! 同時自己又緊閉市場」
美國一直開放大部分市場俾中國,而係中國緊閉市場。啫係點?  當全世界人傻仔明揾笨柒!
中國當年申請加入 WTO 時作出嘅承諾,而家過晒期限都完全冇兌現
如果唔係世界開放市場俾中國,而家大陸重係月薪五百呀

引用:
原帖由 tailam123456 於 2019-5-17 05:40 AM 發表

你同習習家人講,佢地多人拿綠卡
你識習習既咩,你又知
哈哈哈

其實大家都唔駛再同果個咩日理萬肌講咁多...佢分明就係精神分裂同神經錯亂....!
你同佢再爭論落去...都係浪費你既時間同精力....一於就無視佢...等佢自生自滅仲好過啦....!

引用:
原帖由 yat69 於 2019-5-17 05:42 AM 發表

你識習習既咩,你又知
哈哈哈
原來你唔知道好容易就查得到,全世界好多人都知喎,你唔知嘅咩?????????
哈哈哈哈哈哈哈哈哈

那麼美國人繼續享受「5Ge」網速吧。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 kam0001 於 2019-5-17 05:45 AM 發表

原來你唔知道好容易就查得到,全世界好多人都知喎,你唔知嘅咩?????????
哈哈哈哈哈哈哈哈哈
你咁講,即係你都唔知啦
哈哈哈哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 跛喬峰 於 2019-5-17 05:44 AM 發表
其實大家都唔駛再同果個咩日理萬肌講咁多...佢分明就係精神分裂同神經錯亂....!
你同佢再爭論落去...都係浪費你既時間同精力....一於就無視佢...等佢自作自滅仲好過啦....! ...
佢有冇病鬼理佢 公然煽惑社會   !就成擔自己責任!  

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-5-17 05:19 AM 發表

中國封殺左Facebook,Google,YouTube,Yahoo,WhatsApp,twitter
計香討都唔放過
美國不是禁止 高科技  輸出中國么   ?谷歌 臉書  被中國封殺   !美帝應該非常支持! 香討app 是可以用的!蛤

引用:
原帖由 kam0001 於 2019-5-17 05:42 AM 發表

你話:「都冇人想做美國生意!」
全世界都想,習近平最想

你話:「美國要求中國開放市場 比美資揾錢! 同時自己又緊閉市場」
美國一直開放大部分市場俾中國,而係中國緊閉市場。啫係點?  當全世界人傻仔明揾笨柒!
中國當年申請加入 WTO 時作出嘅承諾,而家過晒期限都完全冇兌現
如果唔係世界開放市場俾中國,而家大陸重係月薪五百呀 ...
咩叫公平交易!?  第2  美國吾開放信息市場     你去wto  張程睇下拉    講有咩用!?  

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]