• 瀏覽: 4,553
  • 回覆: 106
不怕做不到,只怕想不到

基因只決定你來自什麽人,不決定你成爲什麽人
自大狂發作
連香港揸旗人都無權咁做
卻幻想叫中國兵馬嚟朝拜

錯,如果我有權力,我會一直爭取修改辱旗法,
任何人侮辱香港人講廣東話,即屬等同燒區旗,侮辱區旗,需負上刑事責任。

樓主已經係中華人民共和國人,除非你唔係揸特區身份證

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2019-5-19 02:01 AM 發表
樓主已經係中華人民共和國人,除非你唔係揸特區身份證
特區紫荊圖案
寫上01-07-19XX,我是香港出世的80後。

講就公義、良知、滿口仁義道德...
做就放火、掟石、打警察、違法、阻街..
煽動群衆上街搞事違法!咩都反一餐、反基建、反一地兩撿、輸打贏要...
唔要發展、只要分錢!

夠人多就樣樣推翻,唔夠人就拉布阻你通過!呢啲叫做民主咩?
呢啲叫偽民主,
真PK!!!😡

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-17 02:21 AM 發表

請問你係咪中華人民共和國人?
請問你是否需要選票、民主、自由、人權、公義同良知?
冇良知得過泛民,細路女吾放過,自導自演玩老屈,殺左人可以吾使判。講呢班垃圾真系有排講

又九唔搭八,咪出獻世啦

我地又唔係精神科醫生, 唔識俾意見你又點回貼

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-16 10:10 PM 發表
請企出來,話俾大家知,

我地香港人會原諒佢嘅錯誤 同 卑微嘅出生

接受佢成爲香港人嘅一份子。

雖然我相信地球上 並冇D咁樣嘅中華人民共和國人。 ...
你繼續幻想

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-16 10:10 PM 發表
請企出來,話俾大家知,

我地香港人會原諒佢嘅錯誤 同 卑微嘅出生

接受佢成爲香港人嘅一份子。

雖然我相信地球上 並冇D咁樣嘅中華人民共和國人。 ...
共產黨贏民主 幾條街
仲玩民主

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]