• 瀏覽: 2,415
  • 回覆: 23
學蘋果就人格有問題?即係 steve jobs 都有問題?
樓主連死者都唔放過,畜格都好有問題

有冇學生果咁多果粉先,賣得貴冇人買等自爆。

著唐裝扮老西,係的傻毛將唐裝當老西著,扮高尚

咁都仲買華為?佢講明會搵你笨喎!唔想畀人硬食你Premium,用小米、1+實惠好多。

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-5-17 02:07 AM 發表

睇下蘋果,害到d國民點?

炒燶手機,個個掩面痛哭,簡直反面教材嚟
又唔係你錢 佢輸爆廠又如何

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-5-17 06:35 AM 發表

你見香港有L人用華為咩,但香討竟然咁L多人支持華為喎,即係證明香討呢班人係大陸派嚟搞事。

以後香港有咩閪鐵要起,有咩閪島要填,唔L洗旨意,要怪就怪華為將班大陸仔浮上水面 ...
你洗L咁驚咁咩!
香討有民主基金派人嚟做打手,唔會比大圈玩晒!

你係教主嗎?

佢咁講最即係華為撈唔惦

反中果d手機家做唔出來,成日搵人地國家d野認屎認屁扮晒專家,人格仲大問題...

引用:
原帖由 blacksonking 於 2019-5-17 02:13 AM 發表
有冇學生果咁多果粉先,賣得貴冇人買等自爆。
頭三個月華為全球銷量第二,高過毒果

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-5-17 06:35 AM 發表

你見香港有L人用華為咩,但香討竟然咁L多人支持華為喎,即係證明香討呢班人係大陸派嚟搞事。

以後香港有咩閪鐵要起,有咩閪島要填,唔L洗旨意,要怪就怪華為將班大陸仔浮上水面 ...
你識得幾個香港人?
香港市場咁細,靠啲窮L癈青?

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-5-16 09:28 PM 發表
任正非:要學蘋果把價格做高點 讓競爭對手有生存空間

華為d CEO人格真係有問題

新聞來源連結:

https://finance.sina.cn/chanjing/gsxw/2019-04-25/detail-ihvhiqax ...
又話自己係公平競爭,?咁都講得出,即係跪低,哈哈。又一個東亞病夫。強國?有幾強呀?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]