• 瀏覽: 42,035
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
+20
香港眾志秘書長黃之鋒於2014年違法佔領行動期間,與其他示威人士阻礙執達主任清理旺角彌敦道佔領現場,黃事後承認刑事藐視法...

執到啦俾你條白痴瘋找少一個月數,入返去人生更精彩啦!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190516/mobile/bkn-20190516142722891-0516_00822_001.html

引用:
原帖由 lung_block 於 2019-5-16 02:57 PM 發表
又要入去被懲教人員侮辱...

今次懲教人員應該識用合乎條例既方式好好對待之瘋...
條三尖八角低b仔分分鐘又博出位,
話人地揸佢袋袋...

引用:
原帖由 大投壼 於 2019-5-16 05:31 PM 發表

唔係13769咩!?
No.應該大啲......
四字位應該都坐咗二三十年........
條打靶仔應該拎16694仲貼切啲喎...

引用:
原帖由 vampirebat 於 2019-5-16 03:18 PM 發表

點解要隱瞞自己係中至輕度弱智,自閉,糖尿病又或者有腦腫瘤?可能可以成為求情理由呢?
不過無論點都要講聲恭喜晒~ ...
嘻嘻~條白痴仔三尖八角又有些少發育不健全,
自卑感頗重亦或者可加埋入求情理由喎!

引用:
原帖由 kid_a 於 2019-5-16 03:34 PM 發表

呢D報導真係有教育意義呀!!!!
謝謝~咁開心嘅嘢...
一定要同大家分享...

引用:
原帖由 liberale 於 2019-5-16 03:37 PM 發表
黃之鋒是愛香港、為香港爭取民主的香港之子、人民英雄。

香港監獄,以前監黃、賭、毒;現在監爭取民主的大學教授、義人。好人入監,彰顯壞人當道。 ...
吓~真的嗎....

引用:
原帖由 002534 於 2019-5-16 04:03 PM 發表

唉,又衰多一件野
陸續有來,排住隊找數。

引用:
原帖由 soilvvang 於 2019-5-16 04:27 PM 發表
又要剷頭
河童剷完成隻ET咁款!

引用:
原帖由 nobody2014 於 2019-5-16 07:04 PM 發表
大家唔駛開心住,仲有馬狗賊手尾門!
夾鳩硬減左一個月刑期掹到盡啦....
仲嚟就真係好似逃狗話齋:暴動都似!

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2019-5-17 03:52 AM 發表

呢條仆街仔狼來了做得多,終須有日入去真係俾人玩鑊甘嘅,再投訴都冇人會信。
都話條低b仔自卑感頗重,驚被社會遺忘...
所以成Q日做一些無聊鳩噏嘢引人注意嘛!

引用:
原帖由 tony.hk 於 2019-5-17 01:35 PM 發表
上次佢告懲教署,今次一定特別招呼佢
掟佢入去越南仔/南亞個倉玩下先
條三尖八角K鳩型蘿友都無乜肉,
應該被人用佢個口服務機會大啲...

引用:
原帖由 wingman1967 於 2019-5-17 11:50 PM 發表
你就好啦 !下半世都係過D出出入入監獄嘅生活, 真係恭喜都嚟唔切呀!
嘻嘻~

引用:
原帖由 banjo. 於 2019-5-28 06:12 PM 發表
黃之鋒你條打靶仔, 死返入去幫人執番梘啦.
河童今年入去撐龍舟...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]