• 瀏覽: 42,054
  • 回覆: 577
  • 追帖: 1
+20
少左個月過精彩人生的機會

引用:
原帖由 moyy 於 2019-5-16 02:53 PM 發表
香港眾志秘書長黃之鋒於2014年違法佔領行動期間,與其他示威人士阻礙執達主任清理旺角彌敦道佔領現場,黃事後承認刑事藐視法...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190516/photo/bkn-20190516142722891-0516_00822_001_01b.jpg?20190516144531

執到啦俾你條白痴瘋找少一個月數,入返去人生更精彩啦!

新聞來源 ...
依條仆街冇家教,急功近利,攞著香港利益作睹注,此點普通市民都明白,但仍然有D(人)扮作睇唔到!

儂條杏加橙,比我還要冇家教!

引用:
原帖由 慕應雄z 於 2019-5-17 12:20 AM 發表
屎眼又有得爽爽!上訴埋終審分分鍾案底都唔使留
同一看法,在老美插手下,或一者攞番個「和平獎」。

引用:
原帖由 急焦巨額主角 於 2019-5-16 11:16 PM 發表

又可以描述佢响邊個位置打飛機或者幫人打飛機
最啱就係俾顛瘋特朗普出火。

"唔認罪" 及 "上訴" 但 "知錯", 
所以減刑 1 個月~ 

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2019-5-17 03:52 AM 發表

呢條仆街仔狼來了做得多,終須有日入去真係俾人玩鑊甘嘅,再投訴都冇人會信。
都話條低b仔自卑感頗重,驚被社會遺忘...
所以成Q日做一些無聊鳩噏嘢引人注意嘛!

Not Fair Not Fair ..  This world is not fair ..

Just 2 month?? after all ..  1 ish month .. later. come out, cheat again,  waste gas! 

應該拉佢入青山坐

香港廢青又搞事

河童已成監獄常客了
人生又再精彩了

引用:
原帖由 moyy 於 16-5-2019 02:53 PM 發表
香港眾志秘書長黃之鋒於2014年違法佔領行動期間,與其他示威人士阻礙執達主任清理旺角彌敦道佔領現場,黃事後承認刑事藐視法...

執到啦俾你條白痴瘋找少一個月數,入返去人生更精彩啦!....
佢上訴已洗左納稅人幾百萬
好似話仲唔服氣,要打上終院
咁就騙左納稅人過千萬

又坐籃抵死

引用:
原帖由 Silver-Lion 於 17-5-2019 12:53 PM 發表
河童已成監獄常客了
人生又再精彩了
如果法援訟費有回佣,好易賺一億,坐幾個月又何妨

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2019-5-17 07:32 AM 發表

睇下上訴庭嘅判詞⋯⋯法官認為被告犯的罪行嚴重,係直接參與者及始作俑者,認為判監禁係合理的。
但係⋯⋯原審法官無考慮被告年紀輕輕呢個因素,同時舉出同案另一個事發時26歲的黃浩銘做例⋯⋯跟著睇下,黃浩銘原來判左4個半月。咁痴瘋後生判3個月,咁都叫無考慮年齡因素?
你話係咪放生? ...
九姑娘放生佢去選議員,我估係老美order

老美栽培痴瘋多年,佢做唔到議員,點可以統領泛民?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]