• 瀏覽: 42,016
  • 回覆: 577
  • 追帖: 1
+20
攪咁多嘢都係坐少一個月,出出入入,每次都要通櫃,佢會唔會好似辛sir咁,要用屎片架?

引用:
原帖由 moyy 於 2019-5-16 14:53 發表
香港眾志秘書長黃之鋒於2014年違法佔領行動期間,與其他示威人士阻礙執達主任清理旺角彌敦道佔領現場,黃事後承認刑事藐視法...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190516/photo/bkn-20190516142722891-0516_00822_001_01b.jpg?20190516144531

執到啦俾你條白痴瘋找少一個月數,入返去人生更精彩啦!

新聞來源 ...
支持加佢監

而家少過3 個月刑期, 之後可以去選議員, 法官又放生了.....

抵死

青年人不要浪費光陰去示威阻街甚至入獄。可惜。。

引用:
原帖由 moyy 於 2019-5-16 02:53 PM 發表
香港眾志秘書長黃之鋒於2014年違法佔領行動期間,與其他示威人士阻礙執達主任清理旺角彌敦道佔領現場,黃事後承認刑事藐視法...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190516/photo/bkn-20190516142722891-0516_00822_001_01b.jpg?20190516144531

新聞來源 ...
點解要隱瞞自己係中至輕度弱智,自閉,糖尿病又或者有腦腫瘤?可能可以成為求情理由呢?
不過無論點都要講聲恭喜晒~

又坐監? 正宗監躉命!

痴風話監獄是我家,又愛回家喇   

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2019-5-16 02:55 PM 發表
點解唔加刑,反而減左一個月?係唔係可憐佢洗多左律師費?
唔當庭釋放算好啦,大家都知犯民依家好惡架。

引用:
原帖由 apmichael 於 2019-5-16 03:04 PM 發表
咁咪可以選立法會?
仲駛問,呢世佢都無份入閘選啦。

引用:
原帖由 lung_block 於 2019-5-16 02:57 PM 發表
又要入去被懲教人員侮辱...

今次懲教人員應該識用合乎條例既方式好好對待之瘋...
檢查晒每一個窿。

樣衰

引用:
原帖由 moyy 於 2019-5-16 02:53 PM 發表

新聞來源 ...
再座一會,但願能再座一會

上訴一次又坐小一個月,會唔會再上訴去終審到時可能真係唔使坐?屌,乜咁鬼多錢打官司嘅?有批法援嗎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]