• 瀏覽: 15,980
  • 回覆: 26
+8
引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-27 01:18 PM 發表

都話你係Big Boss!!
老板>路環別墅等緊你呵 。           

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-16 02:50 PM 發表
【Now新聞台】美國總統特朗普簽署行政命令,禁制美國企業採購和使用來自外國對手可能威脅國家安全的電訊技術和設備,被視為針對華為和中興等中國電訊設備供應商。而美國商務部將華為列入管制清單,華為指行動只會損害美國自身利益。

華為失去美國市場,死硬, ...

洗擔心?。            

我哋大把稀土>反擊戰,
新嘅長征準備食樹皮過冬啦 ))))))))                   

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-29 03:00 PM 發表

海天渡假村正呀~
回味綠庭吧嘅愜意閑逸........                           

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-23 11:13 AM 發表

戇居,有行街紙架~
勿謂言之不預沒?                   

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-30 07:47 PM 發表

「綠庭吧」抬頭望天空一遍靜,係前氹仔凱悅呀!!
咪一膠樣 。                  

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-31 08:47 AM 發表

同你一樣~
今日去141沒?           

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-16 02:50 PM 發表
【Now新聞台】美國總統特朗普簽署行政命令,禁制美國企業採購和使用來自外國對手可能威脅國家安全的電訊技術和設備,被視為針對華為和中興等中國電訊設備供應商。而美國商務部將華為列入管制清單,華為指行動只會損害美國自身利益。

華為失去美國市場,死硬, ...
共軍近日很精準地向美鬼猛烈炮擊&反攻........

1.加稅至25,我覺應加30%~50%才啱數 。
2.將美鬼公司列為不可靠名單,留下伏線,可重罰呢D牛鬼蛇神&紙老虎 。

特朗浦四面樹敵,狼狽不堪,聲勢已沉寂 。            

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-21 08:41 PM 發表

神乃至高,無人能代!!
貿談準備第二輪吹水會,股市大升啦 。                  

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-6-19 11:48 AM 發表

你揸重熊証,上咗IFC未??
我喺牛棚養牛 。                      

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-6-19 04:05 PM 發表

禁快被定性為「黑五類」,打進牛棚?見唔見到梁文道?
你同老燒珍珠都沒咁真>堅是黑5類 。        

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-6-20 08:51 AM 發表

https://youtu.be/9PbgCWGI0U4
我現時喺綠庭吧飲緊咖啡,正在收看中央台“突圍” 。                 

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-6-20 11:55 AM 發表

無圖無真相!!
不要問,只要信 。

最新消息,我國主席同金正恩大帥會面,
構成東北亞最堅實強橫的聯盟 。

形勢一片大好,從來都不是小好 。                      

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]