• 瀏覽: 16,032
  • 回覆: 263
+8
終貢華為(惡魔)唔會死
只不過終貢會由華為, 改上小米/VIVO/OPPO 嘅身 (奪舍)
重覆華為所做嘅一切

剩低舊殼華為, 齋做內銷

引用:
原帖由 hktick1 於 2019-5-22 08:58 AM 發表

乜今時今日仲有愛國人仕⋯⋯⋯
好明顯你對黨嘅當前革命形勢估量不足........                
(你要去新薑黨校學習營深造.)               

維園阿伯&譚惠豬(前)議員都是看得出好愛國嘅!。

引用:
原帖由 hktick1 於 2019-5-22 09:01 AM 發表

丁乜權⋯⋯⋯所有地權永遠係屬於政府⋯⋯⋯
我哋是港英餘葉延伸過來嘅政府>尊重司法&合約精神,
是你嘅,始終都是你嘅 。

2047之後,可能要由撈仔書記去決定歸屬 。         

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-22 10:26 AM 發表

衹要信,不要問~
你老友馬焗長開股東會疑似發爛渣?。               

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-22 10:26 AM 發表

衹要信,不要問~
聽講你已獲批入住德國難民營?               

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-23 11:13 AM 發表

戇居,有行街紙架~
本來你亦可以同林榮基去日月潭搭營 。                           

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-23 03:35 PM 發表

我比較鍾意萊恩河畔~
以前好似有首歌叫做萊茵河之戀............         

你有得揀嘅:
1.寶島有日月潭魚 。
2.萊茵河亦出產陽澄大閘蟹 。

你唔使怕冇海鮮食 。                       

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-23 11:13 AM 發表

戇居,有行街紙架~
洋鬼子偷我哋橋?   

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-16 02:50 PM 發表
【Now新聞台】美國總統特朗普簽署行政命令,禁制美國企業採購和使用來自外國對手可能威脅國家安全的電訊技術和設備,被視為針對華為和中興等中國電訊設備供應商。而美國商務部將華為列入管制清單,華為指行動只會損害美國自身利益。

華為失去美國市場,死硬, ...
洗擔心?。

我國有科研人員創辛突破>成功開發了水變油的技術,
以後GDP最少可以企穩在10%以上 。

有飯開了 。
終於可以超~英~趕~美啦 ))))))))

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-23 03:35 PM 發表

我比較鍾意萊恩河畔~
我國外交部正引渡你返回新薑營學習........            

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-27 10:04 AM 發表

四季單嘢,你策劃既??
食得咸魚,抵得渴啦 。                            

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]