• 瀏覽: 16,026
  • 回覆: 263
+8
引用:
原帖由 133331628 於 2019-5-16 21:01 發表
嘩慰兇多吉少
講中左𠻹,唔好意思
對噯國人仕講聲,唔好意思

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-21 10:02 AM 發表

不遵守小平同志教訓既後果,抵L死囉!!!
是咪偷光養貓?        所以,就算你喺同福排no.2>準備謀朝篡位,你都要扮儍扮低調,否則一定會推你出門外 。               

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-21 08:41 PM 發表

神乃至高,無人能代!!
你經常鼓吹迷信,又玩丁權,整個特區已立立亂........                

引用:
原帖由 133331628 於 2019-5-21 08:34 AM 發表

講中左𠻹,唔好意思
對噯國人仕講聲,唔好意思
乜今時今日仲有愛國人仕⋯⋯⋯

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-21 10:02 AM 發表

不遵守小平同志教訓既後果,抵L死囉!!!
係唔係唔好做賊仔要做大盜⋯⋯⋯

引用:
原帖由 redtankgroup 於 2019-5-22 08:53 AM 發表

你經常鼓吹迷信,又玩丁權,整個特區已立立亂........                
丁乜權⋯⋯⋯所有地權永遠係屬於政府⋯⋯⋯

引用:
原帖由 hktick1 於 2019-5-22 08:58 發表

乜今時今日仲有愛國人仕⋯⋯⋯
受薪人仕

引用:
原帖由 133331628 於 2019-5-22 09:05 AM 發表

受薪人仕
得閒搞吓台灣逃犯條例⋯⋯⋯大媽區送錢計劃⋯⋯⋯

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-16 02:50 PM 發表
【Now新聞台】美國總統特朗普簽署行政命令,禁制美國企業採購和使用來自外國對手可能威脅國家安全的電訊技術和設備,被視為針對華為和中興等中國電訊設備供應商。而美國商務部將華為列入管制清單,華為指行動只會損害美國自身利益。

https://images-news.now.com/newsimage/NewsImage/US-HUAWEI-190516-13.jpg

華為失去美國市場,死硬, ...
華x維做得太出色,一早就俾老尾禁左!

仲未開戰既?

deleted

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]