• 瀏覽: 14,606
  • 回覆: 128
剩係食蠔???

引用:
原帖由 highbury64 於 2019-5-16 02:30 PM 發表
藝人薛家燕在電視城錄影《流行經典50年》節目時透露,因食錯嘢搞到又屙又嘔:「母親節嗰日返咗大陸做商演,主辦單位請我食西餐...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20190516/photo/bkn-20190516001709154-0516_00862_001_fb.jpg?20190516081815

好得人驚,番大陸食一隻蠔都差d 無命,大陸有 d ...
大陸毒物!!

仲未爆完
一排排緊隊
酒樓剪髮真實

小貓三兩隻而已

所有生野最好小食

引用:
原帖由 highbury64 於 2019-5-16 02:40 PM 發表

點睇日本食生蠔無事
山本六十四大佐
你作為一個無日本籍嘅日本人
唔知高尚正宗日本人啲蠔係熟食咩?

天氣咁熱仲食生野?

一定係要好好招呼家燕姐,所以用入口生蠔,唔知係日本蠔,美國蠔,定係澳洲蠔,點知好心做壞事!

要睇埋其他人有冇事

我見過3家大細一齊食同1台蒸窩, 1個大人奶野其他冇事

引用:
原帖由 highbury64 於 2019-5-16 02:40 PM 發表

點睇日本食生蠔無事
我係香港日本都經常食生蠔
大陸真係可免則免,始終道德底線和衞生水平差D

重老過我外婆,唔死都冇用,咁老重扮青春,嘔。

引用:

點睇日本食生蠔無事
日本有幅射殺死晒d細菌.......

引用:
原帖由 highbury64 於 2019-5-16 14:30 發表
藝人薛家燕在電視城錄影《流行經典50年》節目時透露,因食錯嘢搞到又屙又嘔:「母親節嗰日返咗大陸做商演,主辦單位請我食西餐...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20190516/photo/bkn-20190516001709154-0516_00862_001_fb.jpg?20190516081815

好得人驚,番大陸食一隻蠔都差d 無命,大陸有 d ...
咁你又返大陸?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]