• 瀏覽: 46,562
  • 回覆: 390
  • 追帖: 3
+6
表面打壓中國
暗地幫習帝打民族主意牌
實質齊齊搵錢

中國的一個公司就讓美國進入緊急狀態了?

我們是不是該驕傲一下?

引用:
原帖由 家中清涼的盡頭 於 2019-5-16 02:58 PM 發表
冇芯片做條毛呀?美國仲有大把稀土儲備,邊個死得快D?
重覆一次: 冇美國芯片只對民間有小小影響,升級慢了,但冇大客,芯片生產廠可以執得
軍工在中國是另一件事,不會有影響的!稀土?9仔用口一吹乜都有??!google吓啦!

引用:
原帖由 Kelvinpwy 於 2019-5-16 12:43 PM 發表
中國強大有自己芯片,洗咩買老美心片。
但點解年年同老尾買2千幾億呢?

中國強大有自己芯片, 洗L買老美心片

引用:
原帖由 家中清涼的盡頭 於 2019-5-16 02:58 PM 發表
冇芯片做條毛呀?美國仲有大把稀土儲備,邊個死得快D?
好似你咁幻想,理爸爸也不會用國家緊急令去打華為啦,不給芯片做條毛???用腦!

掟美債報復。

引用:
原帖由 家中清涼的盡頭 於 2019-5-16 03:07 PM 發表
重你老味咩,有本事唔係用美國佬的andriod, microsoft , 你就黎要食草啦柒頭
快叫理尾巴出緊急令啦!笨7 !!! 唔用正板,上唔到網?

比特朗咁谷一谷,有預感第4季華為手機市佔就能升至世界第一

引用:
原帖由 家中清涼的盡頭 於 2019-5-16 03:08 PM 發表
中國幾時有芯片?近期你被美國迫瘋了?
有9仔當年吹,冇 google 中國上唔到網, google 退出近20年,中國網民多小?阿里巴巴/百度/騰訊日日笑

引用:
原帖由 59804774 於 2019-5-16 11:56 AM 發表
限制稀土
限制都冇用啦, 佢都唔賣貨, 要稀土做乜. 不過老尾D工人唔知轉乜工好, 電子嘢冇, 大豆冇.....

"限制華為不會讓美國更安全,也不會讓美國更強大,只會讓美國消費者被迫使用劣質且昂貴"
胡屎進同華為太子女表示不同意: 咱們用iphone, 吾用華為泥D電子監控垃圾.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]