• 瀏覽: 46,523
  • 回覆: 390
  • 追帖: 3
+6
支持華為,我全家用華為。

美國冇自由!

引用:
原帖由 後天粉紅的水樽 於 2019-5-16 02:42 PM 發表
變相講華為已經去到一個令鬼害怕的層次
大話講1000次假都成真,老尾一向都係講大話能手
搵CIA走搞搞震後就話情報所得係敵對國家行為,呢樣大家都知

引用:
原帖由 家中清涼的盡頭 於 2019-5-16 02:48 PM 發表

大陸好有自由,咁你去北京吊柒習近平
你去尾國話炸白宮,唔敢面對面講上網都講都得,一定會有好收場

引用:
原帖由 家中清涼的盡頭 於 2019-5-16 02:48 PM 發表

大陸好有自由,咁你去北京吊柒習近平
你哋成日說冇自己,現在美國都冇自己!真好笑,民主大國!

引用:
原帖由 赤共 於 2019-5-16 12:37 PM 發表
正常人都唔會用華為,個國家邪惡獨裁,監控人民,同恐怖分子國家做生意,盜取別人技術,禁止人民自由瀏覽互聯網,但又無恥地使用Android,美國真係正義,做得好 ...
尾國監控全球,得國都認左!

引用:
原帖由 hfceddie 於 2019-5-16 12:56 PM 發表

當年八國聯軍打到北京,相信都係因為滿清政府很強大。
的而且確係咁

夠晒肥夠晒物資,吸引晒班賊入黎搶地盤

華為居然勁到把美國打到入國家緊急命令
好強大,返去買返對freebuds壓壓驚

引用:
原帖由 家中清涼的盡頭 於 2019-5-16 02:44 PM 發表
你當美國佬係傻....
美國佬的稀土儲備夠用十年,到時共產黨都唔存在
並且美國佬有辦法買到廉價稀土,又或者用更環保方法開擴稀土
但大陸冇左美國芯片生產就真係好快死亡
其實你呢D大陸佬諗野真係唔夠美國佬 ...
冇美國芯片只對民間有小小影響,升級慢了,但冇大客,芯片生產廠可以執得軍工在中國是另一件事,不會有影響的!稀土?9仔用口一吹乜都有??!google吓啦!

引用:
原帖由 pippen3333 於 2019-5-16 12:34 PM 發表
美國如此大力度打擊中國,說明了現屆中國政府很強大。
如果呢一計都逼唔到中國就範,仲有咩計策呢?
老屈中國擁有大殺傷力武器?
貿易戰,現加埋科技戰,遲D又金融,嘩,點解中共不主動出擊,淨系被動打,但反制又無力

引用:
原帖由 無聊傻佬 於 2019-5-16 02:49 PM 發表

你去尾國話炸白宮,唔敢面對面講上網都講都得,一定會有好收場
有去無回,做定帛金都得

應該立即發佈美國所有通訊設備有國家安全問題立即要停止入囗!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]