• 瀏覽: 46,375
  • 回覆: 390
  • 追帖: 3
+6
引用:
原帖由 chan_fongwah 於 2019-5-16 01:34 PM 發表

他飲美國水,吃美國豆。
美國豆?俾豬食喎

高通,intel 最大買家係大陸公司,傻浸點傻都唔會傻到去搞死高通呀?

引用:
原帖由 老鼠斑 於 2019-5-16 07:39 PM 發表
美國豆?俾豬食喎
基因美國豆做狗餅,食到的狗腦乜呢?

引用:
原帖由 走後亂勝 於 2019-5-16 07:40 PM 發表
高通,intel 最大買家係大陸公司,傻浸點傻都唔會傻到去搞死高通呀?
中國會設法飛起美國製造,柒普貿易戰第一日已經搞死了美企。

美國談判手段

引用:
原帖由 一眼關七 於 2019-5-16 12:23 PM 發表

而家除左老美,澳洲(?),日本,仲有邊個唔用?
日本人一直在用華為平價機,

価格.com - スマートフォン 人気ランキング
https://kakaku.com/keitai/smartphone/ranking_3147/

附件

jj.jpg(131.25 KB)

引用:
原帖由 赤共 於 2019-5-16 12:37 PM 發表
正常人都唔會用華為,個國家邪惡獨裁,監控人民,同恐怖分子國家做生意,盜取別人技術,禁止人民自由瀏覽互聯網,但又無恥地使用Android,美國真係正義,做得好 ...
華為在日本價格網長期銷量第一,好評如潮,有圖有真相,

価格.com - スマートフォン 人気ランキング
https://kakaku.com/keitai/smartphone/ranking_3147/

附件

jj.jpg(136.8 KB)

好囉, 華為冇Snapdragon 用, 叫埋德國Leica 禁售鏡頭, 咁華為就咩都吾係了.

引用:
原帖由 赤共 於 2019-5-16 12:17 PM 發表
華為留番俾獨裁鬼國中共大陸人自己用啦人吔係唔用你,吹咩
其實畀老闆炒魷就嘈乜賴死都無用,一樣係要執包袱走人。—》.....華為反嗆一句話... ..

侵侵都算開創先河,一個國家竟然會因為一間公司而啟動國家緊急命令。。。

証明華為成功啦

叫就做咁聽話?德國大媽咁愛美國?

很多人說,華為並沒有在美國開展電信業務,也沒有經銷手機,其實不然,華為每年在美國高達百億美元的採購,相當于突然被禁售了~

多記事件一起看,就不應該再抱有任何幻想,因為那貨根本就不是來談判的~

美國越打壓,華為越強勁
2019年頭三個月已經超越毒果成為世界第二

引用:
原帖由 pqmboss 於 2019-5-16 20:49 發表
証明華為成功啦
是很成功,一間手機廣搞到川普瀨尿。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]