註冊 登入

[其他] 十億公帑播烏龜 香港電台實在廢

垃圾電台

精選樓盤
警訊堅哥係我偶像

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2019-5-16 11:09 AM 發表

養住帛金豪呢D惡犬
好過過養林鄭 梁振英 陳茂波呢啲廢柴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-5-16 11:13 AM 發表

真大白象

幾時可以執咗佢???

邪解個政府先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樓上疑惑的樓主 於 2019-5-16 11:17 AM 發表

垃圾港台
垃圾政府

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2019-5-16 11:31 AM 發表

執九左港台啦。
邪解個政府先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 prelude_hk 於 2019-5-16 11:41 AM 發表

香港電台,成日用埋d垃圾黃人
仲有屈穎賢呢啲藍人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2019-5-16 01:58 PM 發表

但真心
呢個係好提議
有啲長者不良於行
部分甚少離開居住區分
如有「漫」形式紀實節目
有助長者了解今日發展
其實本人想搞,只係無資源做,香港生活成本實在高,吸空氣都要錢。

最好就係政府電台去做,順更可以記錄時代。

引用:
原帖由 henryeleventh 於 2019-5-16 11:55 AM 發表

港台港英餘賊,個個年薪千萬,自已人工想加幾多都得
講緊林太一家都係英藉

引用:
原帖由 amethyst33 於 2019-5-16 01:55 PM 發表

推動民主唔係問題, 但佢某d主持人立場係完全偏頗; 政府或建制, 一有d問題就無限放大, 單單打打; 相反, 反對派出亂子就絕口不提, 只會一味唱好護短... ...
公認最仆街米城屎論壇個黃屍狗主持 DKLM  一講到反對黃屍就專玩滅人聲  DLLM  吾L知邊9個係佢老細    甘L樣主持刀可以玩甘耐!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 eleven1a 於 2019-5-16 11:55 AM 發表

政府每年投放10億,但零收視。養埋一班反國家黃屍,香港政府有病
好過林太 波叔呢班廢柴先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 billy80 於 2019-5-16 12:02 PM 發表

冇人睇,用十億養垃圾
陳茂波 林鄭已經係

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2019-5-16 12:03 PM 發表

審計署做下野啦,呢 d垃圾台
講婜cctvbl

回覆 引用 TOP

本人做過香港電台佈景組,真係養懶人,有前期熟政府公務員合約員工,長期請病假每星期返一兩日,無人奈得佢何,高層同領班阿頭無佢符,咁對我哋呢啲盡忠職守嘅新年約員工公平咩成日唔返做埋佢嗰份,港台管理不善浪費公幣,節目千篇一律個個打風流工,好心摺咗佢唔好再浪費資源。

桌球達人
引用:
原帖由 jerry884 於 2019-5-16 12:27 PM 發表

港台電視廢到呢⋯⋯
陳茂波都好撚廢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。