• 瀏覽: 8,513
  • 回覆: 67
  • 追帖: 1
王麗嘉早前在社交網晒全裸照惹來全城熱話,她出席活動時透露有男性網友寫下核突兼露骨的留言,更Tag埋老竇王敏德作騷擾,迫使她關閉留言功能,並痛斥香港男士冇禮貌!

查看相片王麗嘉雖被男網友騷擾,但強調不會妥協,靚相照放上網。

王麗嘉早前在社交網晒全裸照惹來全城熱話,她出席活動時透露有男性網友寫下核突兼露骨的留言,更Tag埋老竇王敏德作騷擾,迫使她關閉留言功能,並痛斥香港男士冇禮貌!

王敏德與馬詩慧的女兒王麗嘉,昨日與張敬軒、師妹李靖筠及曾樂彤等現身品牌活動。提到早前在社交網上載了一張全裸照而引來外界回響,王麗嘉稱已關閉社交網的留言功能:「因為有啲男人留咗啲好核突同鹹濕嘅留言。」她指該照片是由媽咪提議拍攝及操刀,對於照片嚇壞父親,她解釋:「因為啲核突留言Tag咗我爸爸,我睇咗都唔舒服。爸爸冇唔開心,啲相靚會照放上網,但唔會影寫真,因為香港啲男人冇禮貌同唔尊重。」她自言現時單身冇拖拍,估計可能因身材太高而嚇怕追求者。

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/王麗嘉拒拍寫真痛斥港男冇品-214500687.html

罵林鄚"八婆"就是歧視女性?

王麗嘉罵: "因為香港啲男人冇禮貌同唔尊重" 就無問題?
大家快去平機會投訴王麗嘉這一位 "八婆"!!!

某些港男是正人渣,咸到無品

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-5-16 09:16 AM 發表
某些港男是正人渣,咸到無品
同樣地,某些港女也是正人渣到無品。
不同的,女人可以投訴男人;

男人投訴女人? 你看看平機會會怎樣處理?

王小姐身材有本錢,自然有人支持

樣又衰,身形又唔靚,裸照全無美感可言。
如果我是男人,我都只會用色情的眼光去睇佢!

留咸言果d 網友根本就係變態,可能仲係社會超級Loser,心理唔平衡,成日去撩事鬥非。

砵蘭街貨色,全裸大特賣,唔問你價問邊個?

黃敏德幾靚仔,點解生件咁嘅嘢

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-5-16 09:40 AM 發表
王小姐身材有本錢,自然有人支持
某些港女扮成港男姓名上網對其它女性講下流話。某些港女心理變態

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-5-16 10:14 AM 發表
某些港女扮成港男姓名上網對其它女性講下流話。某些港女心理變態
香討有好多男人扮女人開帖,唔知又係咩心理?

引用:
原帖由 beelzebub 於 2019-5-16 10:11 AM 發表
黃敏德幾靚仔,點解生件咁嘅嘢
五官和身高都似老豆老母,但真係無一忽靚,身形比例唔平均,氣質都差好遠。

引用:
原帖由 chilawytk 於 2019-5-16 08:58 AM 發表
罵林鄚"八婆"就是歧視女性?

王麗嘉罵: "因為香港啲男人冇禮貌同唔尊重" 就無問題?
大家快去平機會投訴王麗嘉這一位 "八婆"!!! ...
胡先當眾對特首無禮,一定是錯的。你不可以當眾在公司對上司無禮

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]