• 瀏覽: 22,816
  • 回覆: 8
+4
引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-5-16 08:03 AM 發表
拿冇得引渡, 咁用大陸法律審+判lor
關引渡咩事喺大陸關斷正,梗係依大陸法啦!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-5-16 10:39 AM 發表

我咪話用大陸法審lor
唔好話要返香港

咁我又唔信HK冇人主使lor……….39部iPhone 要幾錢
咁咪公安查囉!國內肯定有人接頭!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-5-16 10:52 AM 發表

主謀係香港咁查到又點???
未查你就知

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-5-16 10:59 AM 發表

香港走上去wor, 唔通美國買???
dllm 旺角etc, 周街咁能多收機..........收9左賣去印度ar
在下都唔排除主謀喺香港,但係其實亦可以喺國內,主謀同接貨可以係同一個/班人,可以係香港人可以係國內同志,可以係以自由行身份落香港睇住佢哋帶過關,基本上我哋喺度膠噏冇乜實際作用,有公安查咪得囉!唔知你笑得咁開心做乜,在下見庇護工場啲工友都成日笑不如你早啲食飯啦

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-5-16 11:13 AM 發表

係香港買手機犯法架????
香港買氣槍都唔犯法架
咁你識咁講咪得囉,咁仲關引渡咩事不如食飯先啦

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-5-16 11:26 AM 發表

咪d PK 利用漏洞, 犯法自己唔使上身............
你鐘意係咁, 冇計la
你仔女比人利用, 要坐監, 唔好嘈咪得lor
e.g. 火x森果d...…….呃咁多鑊都唔能使坐, HK法治係保護犯人lor ...
呢種漏洞不嬲有啦,關引渡咩事你啲邏輯都幾亂吓工場冇飯你食你唔食飯咁在下去食飯先

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-5-16 11:43 AM 發表

不樓有, 就可以由9佢???
咁廟街不樓好x多黃賭毒架, 咁係咪唔使掃 ??? on 79
咁關引導咩事你一開始就咁講,問你又答唔出

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-5-16 11:54 AM 發表

笑x死, 重話答唔出

係la, 果3條女係主謀, 佢地夾9左1x萬, 再收幾10部iPhone做水貨lor ok  
你俾心機上堂啦,要聽姑娘同醫生話呀第時個社會一定會接受返你

引用:
原帖由 TONG少 於 2019-5-16 12:21 PM 發表

前途無可限量就真,咁細個就識出來撈野 世界女👍
今日賣魚蛋,聽日去中東賣飛彈

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]