註冊 登入

[本港新聞評論] 三香港初中女生偷運39部iPhone 遭深圳海關拘捕

引用:
原帖由 艾斯 於 2019-5-16 11:44 AM 發表

除消香港戶籍啦!
咁胡北其etc 坐完都應該要

熱賣及精選
一次過走幾十部咁大咬

我們一路奮鬥
不是為了改變世界
而是為了不讓世界改變我們

回覆 引用 TOP

無得救!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-5-16 11:43 AM 發表

不樓有, 就可以由9佢???
咁廟街不樓好x多黃賭毒架, 咁係咪唔使掃 ??? on 79
咁關引導咩事你一開始就咁講,問你又答唔出

呢區不論藍黃真係狗都不如,有事發生只而政冶講

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2019-5-16 11:48 AM 發表

咁關引導咩事你一開始就咁講,問你又答唔出
笑x死, 重話答唔出

係la, 果3條女係主謀, 佢地夾9左1x萬, 再收幾10部iPhone做水貨lor ok  

引用:
原帖由 Joeycky 於 2019-5-16 09:26 AM 發表

比香港拘捕最多坐監,在大陸被拘捕可能隨時要槍斃,幾位初中生祝你好運。
真心講,初中生真係仲好細個,國內審都唔會判得重。幾十部唉瘋都好多錢,一定係比dpk含家產利用,應該放返比香港政府查,掟埋幕後主使入冊好過。

以上只適用於小妹妹,有棍個d死廢青請國內法庭重判幾碌,謝謝。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rambotan2008 於 2019-5-16 08:10 AM 發表

咁叻女,咁識門路,普通話講到嘞勒聲,肯定係老新啦,今次自動送中好行啦
唔知同唔同湖北琦、深圳聰咁,非香港本土出生呢?

回覆 引用 TOP

唉, 希望從輕發落

本文可能虛構,如有雷同實屬巧合; 所載資料不構成招攬、要約或建議。超連結只供網址參考請勿點擊。勿對號入座。
引用:
原帖由 lrr174 於 2019-5-16 11:58 AM 發表

唉, 希望從輕發落
有前科,要判入去勞改一下

回覆 引用 TOP

著校服去已經on9啦,咁明顯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-5-16 11:54 AM 發表

笑x死, 重話答唔出

係la, 果3條女係主謀, 佢地夾9左1x萬, 再收幾10部iPhone做水貨lor ok  
你俾心機上堂啦,要聽姑娘同醫生話呀第時個社會一定會接受返你

引用:
原帖由 clipperwood 於 2019-5-16 08:27 AM 發表

身份既野任你講姐.........城邦有d傻鸠連國籍都冇都話自己係西方人啦
班畜牲舉起塊爛當自己係英犬!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2019-5-16 12:03 PM 發表

你俾心機上堂啦,要聽姑娘同醫生話呀第時個社會一定會接受返你
唔緊要啦
好似佔中班傻西咁, 比人老點要去坐, 都冇計架

繼續比犯罪既人利用漏洞做衰野lor

回覆 引用 TOP

39部 賺到幾多啊

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。